Kreativa hemskåp

Kreativa hemskåp

Varje hus behöver en garderob; Det kan vara ett litet klädkammare, liten vind eller provisorisk garderob direkt i ditt sovrum. Allt här beror på de pengar, utrymme och inredningsstil du har. Varje alternativ har sina egna fördelar och nackdelar. Om du är osäker på vad du ska göra och var du ska placera skåpet i ditt hem, låt mig ge dig några exempel att prova.

Klädkammare

En garderob kan vara walk-in om du har tillräckligt med utrymme för det. Designa den i vilken stil du vill, från lyxig och glamorös till modern och lynnig. Här är några tips om du har en liten garderob: behåll den i färgglad färg så att den ser större ut och lägg till extra ljus i hyllorna under hyllorna. Detta kommer att göra rummet ljusare och du hittar allt du behöver. Använd också speglade skåpdörrar om du planerar att använda dessa och sätt inte extra speglar runt. Om det finns fönster kommer det att bli ett stort plus för mycket ljus och rätt färgval för dina kläder.

Garderober i sovrummen

Hitta din garderob i ditt sovrum – det här är kanske det mest naturliga utrymmet för en garderob. Det finns flera sätt att dölja det, eller åtminstone separera garderoben från själva sovrummet. Först och främst kan du skapa en skjutdörr – det kan vara en glasdörr för att enkelt separera rummet eller en spegeldörr att använda. För det andra kan du välja en eller två gardiner. Det här är det enklaste sättet att dölja garderoben, och du kan alltid ändra den. För det tredje kan du skapa en stor sänggavelvägg med en garderob bakom den – det här är en mycket funktionell idé som du bör prova.

Provisoriska garderober

En provisorisk garderob är en unik och mycket trendig idé som föddes från öppna ytor. Sådana skåp kan placeras i valfri del av din öppna layout eller i vilket rum eller hörn du anser lämpligt. Ett obehagligt lofthörn, en del av ditt sovrum, hemmakontor eller något annat rum kan förvandlas till en garderob med denna idé. Bli inspirerad!

Kreativa garderober |  Atlantas bästa garderob och anpassade Stora
VIMMAR: Min bloggplats |  Kreativt hem, Hem, Hem de
Idéer för bokförvaring för små utrymmen Förbluffande kreativt hem.
VIMMAR: Min bloggplats |  Hem, Kreativt hem, Hem de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*