Kreativa alternativa huvudgavlar

Kreativa alternativa huvudgavlar

En sänggavel är en detalj i ditt sovrum som lägger till inredningen, belyser din dekorationsstil och mycket mer. Om din säng inte har en sänggavel kan du skapa en eller välja ett coolt alternativ som ger dig en känsla av att ditt sovrum ska vara. Här är några fängslande och vackra idéer.

spegel

En uttalande spegel istället för en sänggavel är en väldigt cool idé: stora speglar är en stor trend, de förstorar rummet visuellt och reflekterar ljus, vilket gör rummet mer ljusflöde. Du kan välja en spegel i en vintage ram för en sofistikerad touch, eller i en modern och lakonisk en för en elegant, modern känsla. Markera stilen på ditt rum med den här spegeln.

Konstverk

Ett konstverk eller en hel gallerivägg är en annan cool och kreativ idé – allt detta är där du tittar oftare än någon annan och hänger din konst där för att alltid hålla den synlig. Det är också ett utmärkt sätt att lägga till färg och mönster i rummet.

textilier

Textilier kan vara väldigt olika. Du kan till exempel välja en väggmonterad baldakin för att lägga till en sofistikerad vintage känsla i rummet. Eller så kan du hänga upp några jutmattor eller en makram som du själv har skapat för en boho-look i ditt sovrum.

Andra idéer

Det finns massor av andra sätt att krydda din säng utan sänggavel, och kanske det mest populära är en brädbräda som innehåller några hyllor och krokar för att fästa olika saker från glödlampor och lampor till krukväxt. Alla typer av förvarings- och dekorationsartiklar är välkomna att göra ditt sovrum svalare.

Kreativa huvudgavelalternativ |  Böhmen stil sovrum design.
Kreativa alternativ till Headboa
Trött på ditt huvudgavel?  Kreativa alternativ för din Bedro
35 Fantastiska lösningar för sovrumsgavel alternativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*