Kreativ färgrik tv-enhet

Bo-Em 006 ABC av Sotiris Lazou är en modern TV-apparat i olika storlekar med 2 lådor, 2 öppna ytor och 2 lackerade väggskåp.

Den moderna TV: n blandar färger med en mängd olika träslag, cement och glasmönster för att skapa en unik, iögonfallande möbel. Kompositionerna Bo-Em 006 ABC är en blandning av bokhylla, behållare och displayenhet och kombinerar perfekt viktiga förvaringsutrymmen med den grafiska effekten av en icke-konformistisk design för att skapa ett unikt möbel som är perfekt för alla vardagsrum som vill vara ovanlig.

Bo-Em 006 ABC är inte bara perfekt för privata rum, men med sina anpassningsbara lösningar kan den också bli en idealisk möbel för kontorsområdet, mötesrum och till och med videokonferenser. En tydlig design som kombinerar komplexiteten i dess delar med moderniteten hos ovanliga träytor.

Stycket levereras med generöst djupa förvaringsenheter som sitter direkt på golvet och är fästa på intressanta ben av lövträ. Olika dörrar eller lådor utgör basen för konsolen. Med anpassningsalternativen kan de bästa enheterna väljas från olika former, storlekar och färger som kan kombineras över basen för att skapa en unik och anpassad design.

Kreativ och färgstark Bo-Em 006 ABC TV-enhet - DigsDi
Älskar färgglada TV-skåp Nordiska kreativa TV-skåp soffbord.
Kreativ vektorillustration Färgrik platt linje lagervektor.
17 Enastående idéer för att TV-hyllor ska utforma mer attraktiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*