Kran som sparar vatten

Idag ser vi fler och fler högteknologiska bitar, särskilt när det gäller kök och badrumsapparater av alla slag. Moderna kranar kan göra många saker och fungera på olika sätt. Om du letar efter något speciellt är det vi delar idag precis vad du behöver. Det här är inte bara en kran, det är den mest miljövänliga och prisvärda biten jag någonsin har sett!

1ℓimit Kran av Yonggu Do, Dohyung Kim & Sewon Oh ser mer ut som ett elegant provrör vänt upp och ned på en kran. Glasröret rymmer exakt en liter vatten, vilket räcker för snabb handtvätt. Teorin är att vi slösar bort nästan sex liter vatten och bara använder ett när vi tvättar händerna. Så snart den lagrade en liter är förbrukad måste du stänga av kranen tills nästa liter fyller röret. En besvärlig ransoneringsprocess som förhoppningsvis ger hem bevarandepunkten!

Kranen har också en mycket modern design med en transparent glasbehållare för den liter. Det är en utmärkt lösning för ett modernt utrymme och är säker på att bli ett blickfång. Rostfritt stål och glas som används i designen är ganska universella och passar i många rum.

Studentens krandesign sparar vatten genom att virvla det till vackert.
Inhabitat - Grön design, innovation, arkitektur, grön byggnad.
85% vattenbesparing med ett unikt vattenflöde.  Enkel tillägg för din fauc
Studenter designar en kran som sparar vatten genom att virvla den i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*