Kortärmade skjortor

Kortärmade skjortor

Kortärmade skjortor är särskilt kortärmade skjortor som sitter strax ovanför axeln och är vanligtvis tunna skjortor. De ibland mycket färgglada kortärmade skjortorna (hawaiianska skjortor) bärs av män, särskilt på sommaren eller på semester.

Klassificering av kategorin kortärmad skjorta

De är förmodligen en av de vanligaste klädesplaggen som bärs av skaparens mästare: kortärmade skjortor. Variationerna i snitt, färger och mönster är mångsidiga och oöverskådliga, men den grundläggande designen är alltid densamma.

Funktioner och snittform

Kortärmade skjortor kännetecknas av två huvudfunktioner. Å ena sidan har varje skjorta med korta ärmar en knappknäppning som används för att stänga skjortan. Dessutom är ärmarna vanligtvis korta, vanligtvis strax ovanför armbågen.

möjliga kombinationer

Korta skjortor kan bäras vid alla tillfällen. De fungerar ofta som kläder för arbete, vardag och fritid, men kan också kombineras för att bilda en kostym.

Kortärmade skjortor är vanligtvis gjorda av bomull. Detta gör dem bekväma, lätta och luftiga. Kortärmade skjortor är särskilt lämpliga för varmare månader. Men på vintern kan de lika lätt bäras över en långärmad skjorta. Kortärmad skjorta blir ett klädesplagg för varje säsong och för varje man, eftersom varje skjorta ger bäraren sin individualitet genom mångsidiga mönster.

De vanligaste utskrifterna för denna skjortvariant är vertikala ränder eller rutiga mönster. De kan dock också tryckas i en färg eller med vilket motiv som helst. Kortärmade skjortor är en av de mest populära klädesplaggen och finns i varje mans garderob eftersom de trots varje enkelhet gör varje outfit speciell.

Tasso Elba Cross-Dye-kortärmad linnetröja för män, skapad för.
Club Room kortärmad skjorta för herrar för män, skapad för.
Kortärmade herrtröjor herr Fritidsknapp Down Western Vintage Denim.
Polo Ralph Lauren klassisk passform kortärmad tröja & recensioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*