Kortärmad blusoutfitidéer

Om du vill se mer elegant och professionell ut på jobbet är det vanligtvis en bra idé att ha på sig en långärmad blus eller en skjorta med knappar. Men vad sägs om du vill se lite mer uppfriskande och avslappnad på fredagar? Du kan bara bära en kortärmad blus och tona ner allvaret i din arbetsdräkt. Faktum är att du lättare kan kombinera kortärmad version med coola föremål som pojkvänjeans och rippade jeans. Det stora pluset är att du till och med kan bära den som en del av din street outfit. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för kortärmad blusoutfit som jag har samlat åt dig.

Kortärmad vit spetsblus med slim fit jeans


källa

Låt mig visa dig en vacker och damliknande outfit för att börja med den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit spets kortärmad blus som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta slim fit-jeans och ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfit. En quiltad läder quiltad väska är ett elegant tillskott till din outfit.

Rosa manschettbyxa med muddar och vit kortärmad blus

rosa kostymbyxor med muddar och vit kortärmad blus
källa

Här är en ännu mer damliknande och attraktiv outfit som du kan bära på jobbet. För toppen, använd bara en vit kortärmad blus med subtila spetsdetaljer. Kombinera den med rosa byxor med hög midja och manschett. Bär ett par ljusrosa spetsiga höga klackar för att komplettera det attraktiva utseendet.

Vit knapplös blus med halva ärmar och rippade blå jeans med manschetter

vit knapplös blus med halva ärmar och rippade blå jeans med muddar
källa

För att skapa detta uppfriskande och pojkaktiga utseende tar vi på oss lite överdimensionerade saker. Till exempel kan du bära en vit eller ljusrosa överdimensionerad blus med halva ärmar för toppen. Koppla ihop den med blå ribbade pojkvänjeans med manschett. Bär ett par öppna silverklackar för att komplettera klädseln med en blank touch.

Grå kortärmad blus utan axel med korta shorts

grå kortärmad blus utan axel med flytande minishorts
källa

Att ha en sexig look med låg nyckel utan att visa mycket hud är att ha på sig en axelöverdel ett mycket trevligt alternativ. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå, kortärmad, kortärmad blus med matchande flytande mini-bomullsshorts. Bär ett par ljusrosa balettlägenheter för att se rena och ladylike ut.

Vit kortärmad skjorta med blå pojkvänjeans

vit kortärmad skjorta med knappar och blå pojkvänjeans
källa

För att skapa den attraktiva och enkla business casual outfit, här är några saker du behöver som du förmodligen redan har i din garderob. För detaljer, använd en vit kortärmad skjorta med knappar och rippade pojkvänjeans. För skorna kan du bära röda klackar för att få mer iögonfallande.

Svart och vit rutig slim fit kortärmad blus med midikjol med hög midja

Svart och vit rutig slim fit kortärmad blus med midikjol med hög midja
källa

För att se lång och smal ut kan du helt enkelt ha på dig en topp med hög botten. Till exempel kan du bära en vit och svart rutig slim fit kortärmad blus för toppen. Kombinera den med en svart midikjol med hög midja. Ett par grå läderhöga klackar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Kortärmad blus av vit och rosa chiffong med en svart, halvtransparent minikjol

vit och rosa chiffong kortärmad blus med svart, halvtransparent minikjol
källa

Detta är en mycket fin blus med några mycket sofistikerade detaljer. Det är en vit kortärmad blus med en avslappnad passform som kommer med en rosa krage och har några rosa detaljer i slutet av båda ärmarna. Koppla ihop den med en svart, halvskinnig minikjol. Använd ljusrosa klackar och en vit koppling för att göra utseendet vackert.

Rosa blus med blommönster och röd midikjol med hög midja

rosa blus med blommönster och hög midja röd midikjol
källa

För att uppnå detta flickaktiga och vackra utseende finns det inget bättre sätt än att lägga till ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en kortärmad blus med rosa blommönster och en röd och ljusgul midihög kjol med blommönster. Använd ett par röda klackar med öppen tå som passar perfekt med kjolen.

Topp med rund hals med blommönster och blå jeansshorts

Topp med rund hals med blommönster och blå jeansshorts
källa

För att skapa det damiga och ungdomliga utseendet kan du bära en vit och rodnande rosa blommig kortärmad blus och blå mini-jeansshorts. Shortsen har några mycket söta stjärnbroderade detaljer som gör att du ser särskilt attraktiv ut. Använd ljusrosa klackar eller vita sneakers för att komplettera utseendet.

Ljusblå kortärmad skjorta med ripade jeans

Ljusblå kortärmad skjorta med pojkvänjeans
källa

För att se enkelt och pojkigt ut, här är en klassisk outfit som du kanske vill prova. Bär bara en superljusblå kortärmad blus med knappar och ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär ett par svarta och svarta läder avsmalnande klackar i ankelremmen för att göra ditt utseende stort och smalt.

Svart och vit tunikablus med blommönster och smala jeans

svart och vit tunikablus med blommönster och smala jeans
källa

För att uppnå detta rena och mogna utseende kan du bära en svart kortärmad blus med en tunika som har några vita detaljer med blommigt tryck på blusens fåll. Koppla ihop den med ett par vita skinny jeans för att se uppfriskande ut. För skorna passar ett par svarta ballerinor eller lägenheter perfekt med resten av kläderna.

Vit kortärmad peplumblus med mörkblå skinny jeans

vit kortärmad peplumblus med mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna formanpassade outfit som låter dig visa upp några kurvor kan du bära en vit kortärmad peplumtopp som outfitens fokuspunkt. Kombinera den med en mörkblå supermager jeans. En svart läderkopplingsväska och ett par svarta läderklackar för att komplettera utseendet.

Ljus himmelblå blus med svart minikjol

Ljus himmelblå blus med svart minirater kjol
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut, kan du ha en himmelblå kortärmad blus på toppen. Koppla ihop den med en svart skater minikjol för att se söt och tunn ut. Bär strumpor och svarta stövletter i läder för att komplettera outfit på ett feminint och snyggt sätt.

Hoppas du tycker om idéerna med kortärmad blusoutfit som jag just utforskade med dig i manuset ovan. Försök med dem för att känna den luftiga och uppfriskande känslan det kan ge dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*