Korta stövlar Kvinnor

Korta stövlar Kvinnor

Du kan inte förneka kraften i de korta stövlarna, eller eftersom de är bättre kända som ankelstövlar. Med denna snygga men ändå mycket praktiska häftklammer känner du dig trendig och kan följa dig från kontorsmöte tidigt på morgonen till drinken på sen kväll med dina vänner.
Du kommer att älska hur de kombineras med allt du vill ha på dig. Från casual outfits med smala jeans till eleganta som klänningar och kjolar. Det viktigaste är att de korta stövlarna är mycket bekväma.

Det finns flera typer av korta stövlar. De mest populära är spetsiga och korta över ankelstövlarna. I höst var modesäsongens gator fulla av korta stövlar med blockklackar gjorda av en mängd olika material. Vi tittar också på de superkorta chelsea stövlarna och de intressanta korta stövlarna.

Jag har sammanställt de 15 bästa sätten att bära korta stövlar. Låt oss börja.

Spetsiga korta stövlar

spetsiga tå korta stövlar
källa
Korta stövlar med metalliska detaljer är uppenbarligen trendiga i höst och vinter. Alla flickor bar dem på gatorna i New York, Paris och London. De är ett uttalande så försök att hålla resten av din outfit avslappnad. Använd den med tryckt t-shirt, rutig kavaj och svarta jeans.
spetsiga tå korta vita stövlar
källa
Vita stövlar gjorde en stor comeback i år. Dessa stövlar var en stor trend i början av 80- och 90-talet men försvann efter ett tag. Här är de igen, på alla landningsbanor och på gatorna.
Bär dina vita kattungehälstövlar med fuskpäls och jeans för ett vackert och avslappnat utseende.
spetsiga tå korta stövlar svart
källa
Ett av de bästa besluten du kan fatta när det gäller de korta stövlarna är att välja den svarta. Du vet redan att svart går med vad som helst. Så om du inte gillar att experimentera, gå efter svart varje gång.
Bär dina spetsiga stövlar med en kamel eller beige kappa, vita knappar och svarta skinny jeans.

Blockera korta stövlar

Korta stövlar med klackar röda
källa
I höst såg vi den röda färgen överallt: på kjolar, rockar och särskilt på skorna.
Röda stövlar är det absolut nödvändiga för hösten och vintern. Så om du vill köpa ett par, gå till det!
Bär dina röda klackar med klackar med lackläder kjol och tryckt t-shirt. Du kommer att se cool och elegant ut.
korta stövlar med klackar i sammet
källa
Sammet som material ger dig alltid den lyxiga atmosfären när du vill göra även den mest avslappnade outfit glamorös.
Du kan bära dina korta blå sammetstövlar med den mönstrade klänningen med volanger och den lilla svarta väskan. Gör dig redo att kolla in några nattklubbar med den här kombinationen, den kommer att få mycket uppmärksamhet!
Svarta blockhäl korta stövlar
källa
Det är alltid smart att ha en avslappnad outfit som du kan bära varje gång du inte har tillräckligt med tid för att göra den nya. Bär dina svarta kortklackade stövlar med den avslappnade olivgröna bomberjackan och svarta skinny jeans. Välj alltid att känna dig bra och bekväm i dina kläder, att se bättre ut än trendiga.

Korta stövlar över ankeln

bruna stövlar kort över fotleden
källa
Bruna korta överknee stövlar är perfekta för att forma alla kläder. Bär den med din överdimensionerade kappa och svarta byxor för ett elegant parisiskt utseende. Pälsens färg kan verka lite konstig när den kombineras med de bruna korta stövlarna. Men som du kan se är den kombinationen en vinnare i slutändan!
Korta stövlar i silver ovanför fotleden
källa
Silverstövlar var lika populära som de guld. Metallic är en stor trend. Så se till att du har till och med en detalj som en väska eller jacka i silver- eller guldton.
De smala jeansen matchas av silver, korta stövlar ovanför fotleden, och resten av outfit är helt svart. Detta är en utmärkt kombination för lunch med dina vänner eller kollegor.
svart över fotkängorna
källa
Det är inte bara svarta kläder som är tråkiga. Tvärtom, detaljerna gör dem fantastiska.
Den kompletta svarta outfit med de korta svarta stövlarna är perfekt för de vinterdagarna när du vill känna dig varm. Det är därför du bör försöka bära denna faux pälsväst.
För fler idéer kan du läsa ett inlägg om västar i fuskpäls.

Chelsea korta stövlar

Chelsea korta stövlar oliv
källa
Detta är en fantastisk urban boho-stil att tillbringa dina dagar i. Den är perfekt för kallare höstdagar.
Bär dina olivgröna Chelsea-stövlar med supermager jeans, en V-ringad skjorta och en trendig rutig kavaj.
Chelsea korta stövlar beige
källa
Vita jeans är inte lätta att kombinera. Men om du bär den med en blandning av grått och beige får du en fantastisk kvällsdräkt.
Använd dina beige Chelsea-korta stövlar med den grå överdimensionerade stickade tröjan, halsduken och fedora. Du kommer att älska denna outfit för de kalla och blåsiga höstdagarna.
Chelsea korta stövlar svart
källa
Du kan para ihop dina svarta chelsea stövlar med vad som helst. Det är nyckeln till deras skönhet och funktionalitet.
Den helt svarta outfit kan alltid se snyggt och väldigt elegant ut, så det är det bästa alternativet om du inte är på humör för trendiga färger som rött eller rosa. Bär dina svarta chelsea stövlar med den överdimensionerade kappan och svarta läderbyxor.

Klipp ut korta stövlar

klipp ut korta stövlar
källa
Den här stilen med utskurna korta stövlar var en mycket populär trend för några år sedan, och jag skulle säga att it-girls fortfarande älskar det. Dessa stövlar har en fantastisk rock and roll-atmosfär och är platta.
Bär dina utskurna korta stövlar med rippade jeans och knappad tröja under. Det är en fantastisk lagerlagd outfit för vardagskläder.
Klipp ut korta stövlar
källa
Denna modell av utskurna stövlar är också intressant eftersom den har en tå. Den bästa tiden att bära dem är på våren eller tidigt på hösten, om det inte är för kallt.
De korta stövlarnas häl är medelstora och är därför idealisk för promenader eller promenader.
Bär den med den långa kappan och fedora.
klipp ut korta stövlar med höga klackar
källa
Ett bra sätt att utforma jeans och svart skjortoutfit är att bära den med de utskurna korta stövlarna med superhöga klackar. Det ser väldigt elegant ut och du kan bära dessa typer av skor på kontoret eller för en sen utekväll.

Korta stövlar är en bra basutrustning som kan bäras med nästan vilken outfitkombination som helst och varje dag. Nyckeln är att hitta de stövlar som du gillar och som är bekväma.

Förhoppningsvis kommer du i butikerna för att hitta några av de modeller som jag visade dig i det här inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*