Korta leggings outfit idéer

Medan de flesta av er borde vara mycket bekanta med hur man bär leggings, kommer jag idag att prata om något mer specifikt som du kanske är ny på. Idag ska jag prata om hur man bär korta leggings. Jag ska inte prata om leggings som är riktigt korta som slutar ovanför knäna. För det mesta ska jag täcka leggings som bara är längre än knäet och de korta, kalvslånga leggingsna eftersom de faktiskt kan få dig att se smal och lång ut. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna med kort leggings outfit jag har samlat åt dig.

Vit t-shirt med denimjacka och korta svarta leggings


källa

Medan de flesta av de korta leggingsdräkterna är väldigt enkla och minimalistiska, vill jag visa dig att du också kan bygga en mer sofistikerad och snygg lagerlagd outfit runt dem. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå jeansjacka över en vit tryckt t-shirt för toppen. Kombinera dem med korta, leggslånga leggings. Använd vita sneakers för att skorna ska se vardagliga och snygga ut.

Svart och grå prickig tunikatopp med vita korta leggings

svart och grå prickig tunikatopp med vita korta leggings
källa

För att forma det något vintage och mogna utseendet kan du bära en svart och grå tunikatopp med prickar. Koppla ihop dem med vita knälånga leggings och ett par vinröda balettlägenheter. Slutligen lägg till en stor grå plånbok för att komplettera detta unika och vackra utseende.

Huvjacka med blå shorts och grå korta leggings

Huvjacka med blå shorts och grå korta leggings
källa

För att skapa det avslappnade och snygga streetlooket kan du bära en grå huvtröja med en vit t-shirt till toppen. Koppla ihop dem med en bomullsblå mini-shorts och grå korta leggings för att skapa snygga lager som ser smala och långa ut. Använd gråa sneakers för att göra utseendet vardagligt.

Ljusrosa huvtröja med blå jeansjacka och rodnande korta leggings

Ljusrosa huvtröja med blå jeansjacka med rodnande korta leggings
källa

För att se mer ladylike ut är det väldigt enkelt och logiskt att lägga till ett rosa element i mixen. Till exempel kan du bära en ljusrosa huvtröja med en ljusblå jeansjacka till toppen. Koppla ihop dem med rodnande rosa korta leggings. Bär ett par vita höga sneakers för att se unika och ungdomliga ut.

Blå chambrayskjorta med svarta, förkortade leggings och ballerinor

blå chambray-skjorta med svarta, beskurna leggings och ballerinor
källa

För ett mycket minimalt och luftigt utseende kan du helt enkelt bära en vit längre t-shirt och sedan fylla på den med en ljusblå chambray pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta skurna leggings och svarta balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Grå kofta med huva och svarta korta leggings

grå huva med svarta korta leggings
källa

För att forma denna mysiga och unika gatoutfit kan du bära en vit, figur-kramande kavaj med en grå och mörkblå huva med huva. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta skurna leggings och röda mockaskinn för att se unika och snygga ut. Lägg till en ljusgrå liten stickad handväska för en extra fin touch.

Vit och svart babydoll miniklänning med korta leggings

vit och svart babydoll miniklänning med korta leggings
källa

Låt oss nu titta på en väldigt söt outfit. För att forma det här utseendet, bär en vit och svart miniklänning med babydollblock och para ihop den med svarta korta leggings. Med en vacker och kreativt designad klänning som den här bör du hålla resten av klädseln väldigt enkel. Bär bara ett par svarta balettlägenheter för att slutföra utseendet.

Grå tröja med rutig halsduk och korta leggings

grå tröja med rutig halsduk och korta leggings
källa

För att skapa detta mysiga och luftiga utseende, starta outfit med en grå överdimensionerad tröja och kombinera den med en svart och grå rutig halsduk. Använd svarta beskurna leggings och ett par svarta mockasko stövlar för att göra det här utseendet enkelt och snyggt.

Vit tunikaskjorta med knappar med jeansväst och svarta korta leggings

vit tunikatröja med knappar, jeansväst och svarta korta leggings
källa

För att forma denna snygga och attraktiva lagerlagring kan du bära en vit lång skjorta och en blå denimväst till toppen. Koppla ihop dem med svarta beskurna leggings och ett par vita låga toppar. Slutligen ha på dig en svart axelväska för att slutföra kläderna på ett ungdomligt sätt.

Senapsgul tröja med blå tryckt knälång leggings

Senapsgul tröja med blåtryckta knälånga leggings
källa

För att se glad och färgstark ut, här är en outfit som du kanske vill prova, speciellt när du är på semester. Använd en senapsgul tröja med blå och gula leggings tryckta strax under knäna. Kombinera bitarna med ett par senapgula ballerinor så att de passar perfekt med den gula tröjan.

Kortärmad kappa i fuskpäls med beskurna leggings med svarta och vita prickar

Kortärmad kappa i fuskpäls med beskurna leggings med svarta och vita prickar
källa

För att forma det här snygga och snygga utseendet kan du bära en vit t-shirt med svart fuskpälsväst till toppen. Koppla ihop dem med beskurna leggings med svarta och vita prickar för att ge mixen en vintage-känsla. Använd svarta mockasko stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Ljusblå t-shirt med svarta korta leggings och sneakers

ljusblå t-shirt med svarta korta leggings och sneakers
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en sportig outfit som du kan bära för löpning eller andra övningar. För att forma denna outfit kan du ha en himmelblå t-shirt med svarta korta leggings. För skor, använd ett par svarta och vita löparskor istället för avslappnade skor för att skydda dina fötter medan du springer.

Grå kortärmad peplum-tunikatopp med korta leggings

grå kortärmad peplum tunikatopp med korta leggings
källa

Detta är en mycket minimal outfit som har en liten boho-känsla. För att uppnå denna outfit, använd bara en grå kortärmad tunika-peplum-topp och para ihop den med svarta skurna leggings. Koppla ihop dem med bruna plattformssandaler och ett långt boho-stil halsband för att komplettera detta enkla och lättillgängliga utseende.

Svart kort t-shirt med matchande korta leggings

svart kort t-shirt med matchande korta leggings
källa

Detta är en enkel outfit för yoga och andra liknande inomhusövningar. Bär bara en svart beskuren t-shirt med svarta beskurna leggings. Om du måste ha skor, använd svarta och vita löparskor eller alla vita löparskor för att se sportiga och snygga ut.

Här är de korta leggings outfitidéerna som jag vill dela med dig. De är några riktigt fina alternativ som kan hjälpa dig att se smal och lång ut på ett naturligt och avslappnat sätt. Testa det och se om det får dina ben att se ännu bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*