Kontrollera Blazer Outfit Idéer

Kontrollera Blazer Outfit Idéer

Medan de flesta av er bör vara mycket bekanta med svarta eller marina blazers eftersom de är bra för arbete, finns det faktiskt en typ av blazer som ser bra ut speciellt när de är lite stora. Den typ av jacka jag pratar om är den rutiga kavajen, som huvudsakligen finns i färgen grå. En enkel outfit med en tryckt T-shirt, skinny jeans och en överdimensionerad rutig kavajkombination gör att du ser riktigt snygg ut på ett lite unisexliknande sätt. För att visa dig hur du utformar det i detalj ska jag visa dig några riktigt fina idéer med check-blazer-outfit som jag har samlat åt dig.

Grå rutig kavaj med svart camisole och korta jeans


källa

För att starta den här listan över outfitidéer som ser mestadels professionella och eleganta ut, kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en sexig outfit med låg vikt. För att forma detta utseende kan du bära en svart kavaj med svarta, korta skinny jeans. Bär den med en grå rutig kavaj och grå ballerina-lägenheter för ett elegant, avslappnat utseende.

Ljusgrå, lite överdimensionerad rutig kavaj med en mörkblå mock-topp

ljusgrå, lite överdimensionerad rutig kavaj med mörkblå topp med mock-hals
källa

För att skapa det professionella utseendet och ändå skapa en uppfriskande outfit kan du använda den ljusblå färgen. Till exempel kan du bära en mörkblå tröja med mock-hals och en ljusgrå överdimensionerad rutig kavaj för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med raka ben för att mjuka upp allvaret i kläderna. Bär vita och svarta prickar för att göra utseendet komplett.

Grå rutig kavaj med vit västtopp och blå ribbade pojkvänjeans

grå rutig kavaj med vit västtopp och blå ribbade jeans
källa

Låt oss nu titta på en mer intressant street outfit som har en pojkvänstil. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en vit västtopp med en grå rutig kavaj. Koppla ihop dem med ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär ett par ljusrosa och svarta läderklackar för att komplettera din outfit på ett feminint och snyggt sätt.

Grå och svart rutig kavaj med vit t-shirt och elfenbenfärgade jeans

Grå och svart rutig kavaj med vit t-shirt och elfenbenfärgade jeans
källa

För att skapa detta snygga och luftiga utseende, istället för en överdimensionerad kavaj, överväga att bära en lång men inte överdimensionerad grå och svart rutig kavaj med en vit t-shirt för att se lång och smal ut. Koppla ihop dem med smala jeans i elfenben. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se rena och balanserade ut.

Dubbelknäppt kavaj med en ljusrosa siden topp och svarta byxor

Dubbelknäppt rutig kavaj med en ljusrosa siden topp och svarta byxor
källa

För en lågprofilerad affärsavslappnad look, lägg i en ljusrosa sidenblus med en grå dubbelknäppt kavaj. Koppla ihop dem med svarta byxor med raka ben. Slutligen lägg till ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln med stil och elegans.

Grå rutig kavaj med jeans och grön tröja

grå rutig kavaj med jeans och grön tröja
källa

Här är en mycket intressant och uppfriskande grå och grön look. Dessa två färger används inte ofta tillsammans. Resultatet antyder dock att detta är ett ganska snyggt färgschema. För att slutföra denna outfit, använd bara en grön tröja med en grå rutig kavaj till toppen. Koppla ihop dem med grå beskurna jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Blazer med turtleneck och blå jeans

Blazer med turtleneck och blå jeans
källa

Låt dig inte luras av termen ”mamma jeans”, den är faktiskt väldigt trendig och kommer sannolikt att vara på trend under mycket lång tid. Du kan bära en grå turtleneck med en grå ruta med de blå mamma-jeansen. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt och rent sätt.

Oversized rutig jacka med blå mamma jeans

överdimensionerad rutig jacka med blå mamma jeans
källa

För att forma denna snygga och något unisex casual casual outfit kan du bära en vit t-shirt med rund hals och en lite överdimensionerad grå rutig tweed-kavaj för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå muddjeans. Bär ett par vinröda mockaklackar och en brun läderhandväska för att se mer elegant ut.

Dubbelknäppt tweed-kavaj med mörkblå skinny jeans med muddar

Dubbelknäppt tweed-kavaj med mörkblå skinny jeans med muddar
källa

För att uppnå detta snygga och enkla affärsavslappnade utseende kan du bära en monterad vit linne med en grå överdimensionerad kavaj för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå muddade jeans för att se smala och långa ut. Slutligen lägg till ett par svarta mockaskor för att se ännu smalare ut.

Överdimensionerad grå kavaj med svart mini-läder kjol

Överdimensionerad grå kavaj med minikjol i svart läder
källa

För att få dina ben att se särskilt långa och smala ut kan du enkelt bära en minikjol och kombinera den med en lång jacka. I det här fallet kombineras en vit t-shirt med en rund halsringning med en svart minikjol. Kombinera dem med en överdimensionerad kavaj med en grå ruta. Använd svarta läderstövlar för en särskilt snygg touch.

Rutig kavaj med en vit tryckt t-shirt och svarta skinny jeans

Rutig kavaj med vit tryckt T-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att få den affärsavslappnade outfit som lutar kraftigt på den avslappnade sidan kan du helt enkelt ha på dig en vit tryckt t-shirt med en grå och svart rutig kavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för en ren och elegant finish.

Grå rutig kavaj med svart t-shirt och blå läderstövlar

grå rutig kavaj med svart tryckt t-shirt och blå läderstövlar
källa

Här är en mycket prickig outfit. För att forma denna outfit kan du bära en svart tryckt t-shirt med en grå rutig kavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se extra smala ut. Här är den intressanta delen. Använd ett par ljusblå ankelstövlar i läder för att göra denna outfit skarp och elegant.

Tweed-kavaj med ljusblå, lätt utsvängda jeans

Tweed-kavaj med ljusblå, lätt utsvängda jeans
källa

För att skapa detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en grå rutig kavaj för toppen. Kombinera dem med ljusblå, beskurna och lätt utsvängda jeans. Bär ett par grå spetsiga mockaskor för att se snygga och diskreta ut.

Grå överdimensionerad rutig kavaj med citrongul läderhandväska

grå överdimensionerad rutig kavaj med citrongul läderhandväska
källa

För en enkel outfit med en glad touch kan du börja med den vita t-skjortan och den grå rutiga tweed-kavajen för toppen. Kombinera dem med grå, smala, beskurna jeans och en citrongul elegant handväska för att se glad och prickig ut. Komplettera utseendet unikt och snyggt med ett par öppna tålägenheter i svart mocka.

Hoppas du gillar de idéer som jag pratade om. För dig som vill se unisex och snygg ut då och då kan du använda de nämnda kläderna och ha kul att styla därefter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*