Kontrasterande köksbänkar

Kontrasterande köksbänkar

Om du vill fräscha upp din heminredning och vill börja med kök kan köksrenoveringar göras på många sätt, sparsamt eller med en budget. En av de hetaste trenderna inom köksinredning som inte kostar dig mycket är hög kontrast. Kontrasterande köksöar, lampor, kontrasterande stativväggar, bakplattor och naturligtvis kontrasterande bänkskivor och skåp. Mörka eller lätta skåp med neutrala bänkskivor eller vice versa är en djärv samtida funktion som omedelbart ger ditt kök ett nytt utseende. Dessutom är det vanligtvis inte så dyrt att byta bänkskivor, eller åtminstone kan du måla skåpen för att implementera den här funktionen så att du inte bryter banken. Tveksam? Här är några idéer för att inspirera dig!

Välj färger

Välj färgen eller färgerna på ditt kök, eftersom tvåfärgade kök är extremt populära och moderna, gå sedan till kontrasterande bänkskivor: om det är ett mörkt kök, gå till vita eller neutrala träbänkskivor om det är ett neutralt kök, välj ljus eller mörka bänkskivor. Om du har ett tvåfärgat kök kan dina bänkskivor matcha de övre skåpen för ett sammanhängande utseende. Ser du för mycket på kontrasterande bänkskivor? Gå sedan till en kontrasterande köksö som erbjuder en kontrasterande bänkskiva så att den sticker ut – kontrasterande och unika köksöar är en annan het trend.

Spela med texturer

Kontrasterande bänkskivor ser naturligtvis djärva ut, men om du vill lägga till mer intresse för köket, rekommenderar vi starkt att du också gör dem av ett annat material. Bänkskivor gjorda av slaktblock, marmor, sten, onyx och betong ger ditt kök ett blickfång på ett enkelt sätt. Din backsplash kan matcha bänkskivorna helt i det material och färg som används, eller bara färgen – men det borde matcha eller så får du ett smaklöst utseende – för många felaktiga element kommer inte att vara till någon nytta för ditt utrymme. Njut av exemplen och bli inspirerad!

Kontrasterande bänkskivor och backsplash - samtida - kök.
25 trendiga kontrasterande bänkskivor för ditt kök - DigsDi
A Kitchen Makeover |  Bänkskivor i vit granit, Grått kök.
25 trendiga kontrasterande bänkskivor för ditt kök - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*