Kontrasterande Kitchen Island-idéer

Kontrasterande Kitchen Island-idéer

Det finns många trender i köksdekor som dyker upp: tvåfärgade kök, bakväggar av betong, bänkskivor gjorda av slaktkvarter, öreplattor och snart. Behöver du ytterligare trender för ett modemedvetet kök? Idag tittar vi på en annan cool trend, som är kontrasterande köksöar.

En kontrasterande köksö betyder att ön skiljer sig från skåpen. Pjäsen har vanligtvis samma stil som dina skåp, men ser helt annorlunda ut och kan göra ett uttalande med sin färg eller dekor. Du kan ansluta den till skåpen med samma bänkskivor, eller åtminstone av samma material. Låt oss titta på några inspirerande idéer!

Kontrasterande köksöar

En helt annan köksö är en bra idé att göra ett djärvt uttalande – med stil, med material, med färger, med alla tillsammans. Det kan också användas för att lägga till en touch av en annan stil till din köksdekor. Det kan vara en djärv sten- och metallö i ett minimalistiskt kök, det kan vara en rustik färgad träö i ett modernt rum eller en stenö i ett kök med träskåp. En sådan lösning garanterar alltid att ditt kök inte blir tråkigt.

Kontrasterande köksöar som är bundna

En kontrasterande köksö kan knytas till dina köksskåp för ett snyggt, enhetligt utseende. Den mest populära idén är att beställa en köksö som ser ut som skåpen men har en annan färg. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till en färgstark touch i ditt utrymme. En annan idé är att gunga på samma bänkskiva som på köksskåpen. Det är ett coolt och fängslande sätt att skapa ett djärvt utseende, men det är lite enhetligt. Du kan också använda samma material för köksbänkskivan och bakplattan. Detta är ett mer originellt sätt att ansluta delen till resten av rummet.

Underbara kontrasterande Kitchen Island Idéer (Bilder) - Designa Id
Kontrasterande köksöar |  Kontrasterande köksö, kök.
25 kontrasterande Kitchen Island-idéer för ett uttalande - DigsDi
Underbara kontrasterande köksöidéer (bilder) |  Grå och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*