Kontaktpunkter samtida utrymme

Kontaktpunkter samtida utrymme

Vi har redan delat några vardagsrumsfokusområden – inbyggda och vanliga, men de flesta av dem kräver mycket modifiering och ansträngningar för att införliva om du inte har planerat det i förväg. Om du bara har ett utrymme och vill få en accent utan radikala förändringar, är den här rundan för dig. Kolla in de idéer vi har förberett!

Accent tapet

Accentväggar med tapeter är en väldigt enkel och cool idé för att skapa en kontaktpunkt, och även om du hyr finns det avtagbara tapeter också. Välj den vägg som har störst visuell påverkan när du går in i rummet. Använd sedan djärvt grafiskt papper för att rita ögat och förankra andra element som möbler, belysning och konstverk.

Galleriets väggar

En gallerivägg är ett mycket populärt dekorelement som tar lite ansträngningar att bygga i stil, men ändå inte för mycket. Du kan välja alla bitar och färger som passar ditt utrymme: mixa och matcha konst, saker du tog med dig på semester, träskyltar och till och med inramade biljetter eller kort. Lägg till dekorativa korgar, tallrikar, dina egna familjebilder och andra föremål du gillar. Grupperade tillsammans ser dina saker starkare ut och kan fungera som en förankringspunkt för dina möbler.

Stora speglar

Speglar är ett enkelt sätt att fokusera och få ett rum att se mycket större ut än det är. Leta efter speglar med intressanta ramar från fastighetsförsäljningar och antikvitetsbutiker, eller skapa en lämplig ram för din spegel – det finns massor av hemförbättringar där ute som kan berätta hur. Och kom ihåg att speglar alltid ser mindre ut när du placerar dem i ett rum. Så gå större än du tror att du behöver.

Storstadsjungel

Om du älskar ett organiskt utseende, använd växter som huvudfunktionen i ditt rum. Det är ett utmärkt sätt att lägga till färg och struktur, fräscha upp utrymmet och få det att känna att du är utomhus. Försök att få fokus genom att gruppera växter i olika höjder. Använd krukor och stativ för att ändra höjderna tills du kan få det precis rätt och se till att varje växt får den solen den föredrar.

Kensington Landscape Design av Secret Gardens - Sydney Landscape.
25 enkla kontaktpunkter för ett modernt utrymme - DigsDi
Eldstäder |  Hem, Inredningsdesign, Modernt boende ro
Skapa en snygg kontaktpunkt för alla utrymmen med denna samtida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*