Konstverkbord och pall i ett

Konstverkbord och pall i ett

Island har alltid överraskat oss med sin otroliga naturliga skönhet, och även vissa delar av den skönheten kan göra din interiör mer unik och vacker. Reykjavík Studio Innriinnri kom på denna idé och hämtade naturmaterial från det isländska vulkanlandskapet för att skapa en möbel med en stark wow-faktor.

Detta är ett sidobord, pall och konstverk. Den är gjord av en kombination av basaltsten, en typ av vulkanisk sten tillverkad av kylning av lava och kiseldioxid, en färglös kemikalie som finns i jordskorpan. Stycket består av två formade basaltstenplattor. Topplattan slipades för att ge en jämn yta medan bottenplattan lämnades opolerad. Innriinnri doppade de två tallrikarna i Islands blå lagun, ett naturligt geotermiskt spa. Detta gjorde att kiseldioxid kunde tränga in i materialet, vilket resulterade i en vit glasyr på den nedre delen av stenen.

Objektet kan användas som ett bord när de två panelerna staplas ovanpå varandra. Toppen kan också lyftas från basen och användas som en pall, med den nedre delen kvar som ett tredimensionellt konstverk.

Kids Deluxe Art Table |  Barnhantverksbord, Konst för barn, Hantverk.
Bästa konstdiskar och ritbord för Artis
Nick Jr. PAW Patrol Deluxe Kids Art Table, Staffli, Skrivbord, Pall.
Perfekta möbler CSQ trädgård tak innergård bord och stol vikta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*