Konstnärliga skjutglasdörrar

Det är inte bara konstverk eller djärva möbler som kan ge en djärv touch till ditt interiör. Djärva väggar, färgglada golv eller intressanta dörrar kan göra det också. Idag delar vi en vacker samling skjutdörrar där varje bit fångar ögat.

Casalis passion för konst och glas är tydlig i denna samling skjutdörrar som utforskar ett brett spektrum av ämnen och konstnärliga uttryck. Områden som du vill förbättra med en lockande glasdörr är ditt vardagsrum, sovrum, kök eller badrum.

Dessa glasdörrar är estetiskt tilltalande och är ett utmärkt val om du vill ge stil och glamour till din interiör. Skjutdörrarna från Casali tar mindre plats än konventionella svängdörrar. Dessa fantastiska bitar är gjorda av massivt härdat glas, väckt till liv genom sandblästring, etsning, snidning och handmålade skyddande beläggningar, och är konstverk för din livsmiljö.

Den breda kollektionen kommer att överraska dig med sin mångfald! Alla kan hitta en idealisk dörr för sin smak och livsstil: färgade, transparenta eller vita modeller ser sofistikerade ut och kan berika alla inredningsdesigner. Om konst, design och glas är en del av din smak, måste var och en av dessa bitar vara en del av ditt interiör.

konstnärlig skjutglasdörr / matta bokstäver.
10 Exceptionella dörrar med återanvändning |  Puertas interiörer, Puertas.
Välkommen till Artistic Tile |  Duschglas skjutdörr, badrum.
Patio Doors Orlando, FL |  Skjutglasdörrar |  GRATIS Estima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*