Konsolbord sommardekor

Alla har en eller två konsoler hemma – i entrén, i vardagsrummet, på hemmakontoret, i matsalen eller någon annanstans. Designa det för sommaren för att få den sommarkänslan in i rummet – det finns massor av coola och enkla idéer där ute, låt oss ta en titt.

Grön och blommar

Den enklaste och coolaste idén att få din konsol att se sommar ut är att lägga till greener och blommor. Det kan vara krukväxter eller gröna i vaser, krukväxter eller blommor i vaser, och de kan vara vad du vill. Var uppmärksam på krukor och vaser du använder, de bör på något sätt matcha rummets stil: prova tydliga vaser för ett minimalistiskt utrymme, korgplanter för ett rustikt eller boho-utrymme. Innan du ger konsolen en ökenkänsla, ge företräde åt suckulenter och kaktusar.

korgar

En av de mest populära idéerna för att lägga till en sommarstil i rummet är att placera några korgar. Korgar kan användas för lagring eller som planteringsskydd. De kan placeras på, under och runt konsolen. Korgar ger rummet en mysig, rustik touch och passar i vilken stil som helst, från minimalistisk till boho chic. Du kan också dekorera dem – måla eller lägga till pomponger och tofsar för att matcha utrymmet, och när sommaren är över, använd dem som vedförvaring och för handdukar i badrummet.

Konstverk

Häng och placera lite konstverk här och där för att skapa en atmosfär du gillar och en känsla du gillar. Häng lite konstverk eller bara ett uttalande över din konsol och voila – du har fantastisk inredning! Du kan skapa en hel gallerivägg av dina semesterbilder. En sådan idé kommer säkert att ge ett coolt semesterstämning till ditt rum. Om du inte gillar konstverk, måla eller använda olika handledning är det här ett bra sätt att anpassa din konsol.

Underbara konsolbord för sommardekorati
Mer sommarinredning och en DIY-måla Makeov
25 idéer för att utforma ditt konsolbord för sommaren - DigsDi
Sommartur av hem |  Hem vardagsrum, hem, hem och livi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*