Konkreta heminredningsidéer

Konkreta heminredningsidéer

Betong som byggnads- och dekorationsmaterial har redan erövrat hela världen, är budgetvänligt, enkelt att installera och ser elegant och modernt ut. Betong används ofta för många dekorationsstilar och för en mängd olika saker, från väggar och golv till möbler och tillbehör. Många av dessa saker kan göras av dig själv, vilket är en annan stor fördel. Om du är intresserad av betong och vill prova det för att dekorera ditt hem, är denna sammanfattning precis vad du behöver eftersom jag delar några sätt att använda betong i ditt hem på coola sätt.

Betongväggar

Betongväggar är en populär sak idag. Lämna dem grova och oavslutade för ett svalare och trendigare utseende. Betong är en super praktisk lösning som kan användas efter varandra i kök och badrum och naturligtvis i duschar. Betong kan hålla mycket länge utan att förlora sitt snygga, moderna utseende, och det är ganska lätt att ta hand om. Dessutom kan du göra sådana väggar själv – vad behöver du mer för att rengöra ofta i rum som badrum där det är fuktigt eller i köket för att göra din backsplash? Du kan också använda betong för vardagsrums- och sovrumsväggar för ett modernt eller industriellt utseende, och för manliga utrymmen kan jag inte ens nämna ett mer lämpligt material. Om du vill ha något lite mer iögonfallande, välj betongmosaikplattor för att skapa en accentvägg. För att göra rummet varmare kan du prova varma trägolv och tak med betongväggar.

Betonggolv

Att lägga betonggolv görs av samma skäl som jag nämnde tidigare: det är budgetvänligt, självinstallerbart och ser modernt och friskt ut samtidigt som det är hållbart samtidigt. Betonggolv poleras vanligtvis för att förhindra sprickor och smuts. De kan vara lite hala, men betong kan också förseglas med en halksäker epoxibeläggning för att förbättra strukturen och förhindra fall och skador. Om du tycker att betong är tråkigt och monotont har du så fel! Det finns olika nyanser av detta material och dessutom kan du måla det själv eller färga det med syra för ett iögonfallande utseende. Betong kan målas och poleras så att du aldrig förstår vilket material det är.

Betongtak

Betong används ofta i tak idag, inte på grund av dess hållbarhet, utan för att skapa stämning och imponera. Ett minimalistiskt, helt vitt sovrum kan se fantastiskt ut med ett grovt betongtak. Om ditt utrymme är industriellt är ett sådant tak ett måste. Plus, betong ser riktigt cool ut på sig själv, så att du kan gunga runt, från golv till tak. Polerad, mosaik, färgglad, grov, det är alltid trendigt!

16 konkreta DIY-projekt för heminredning |  Konkreta DIY-projekt.
betongväggar idéer vardagsrum vägg dekorera idéer grå soffa.
15 kreativa DIY-betongplanteringsidéer som heminredning.
Dekorationsidéer för interiörbetong Wal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*