Kompakta kökslösningar för mycket små utrymmen

Kompakta kökslösningar för mycket små utrymmen

Inte alla av oss har mycket kök. I vissa lägenheter är detta mycket viktiga utrymme för litet för att laga mat och äta bekvämt. Även om det finns lösningar för sådana situationer. Designers över hela världen skapar kompakta köksenheter som rymmer alla nödvändiga köksapparater i de minsta utrymmena. Bara en kvadratmeter räcker för att få ett fullt fungerande kök och matplats in i ditt hem. Här är några av de coolaste av dessa lösningar:

Detta lilla modulära kök designades av de tyska formgivarna Kristin Laass och Norman Ebelt. När det är stängt tar köket bara en kvadratmeter och kan fungera som matbord i detta tillstånd. Det finns en induktionshäll, kylskåp, ugn och förvaringsutrymme för olika köksredskap.

Circle® Kitchen by Compact Concepts är perfekt för små utrymmen. Det tar upp 1,8 kvadratmeter utrymme och erbjuder alla funktioner i det vanliga köket. Köket är helt cirkulärt, roterar hela 180 grader och innehåller allt från handfat och disk till mikrovågsugn och diskmaskin.

Carre designades av Robert Schierjott och Ulrich Kohl. Detta kök gör det möjligt att anpassa ett kulinariskt utrymme till kundens behov. Den upptar en yta på 1 kvadratmeter med två moduler som kan omvandlas i sex olika konfigurationer från en kompakt kub till en rymlig kokplats. Köket har en gasanslutning, ett handfat, en disk för förberedelse och förvaringsutrymme.

360-graders köket designades av Farziska Winter, Katrin Sillmann och Ulrike Sandner. Det är en flexibel mobil köksenhet med olika områden för matlagning, mat och städning. Tornet, som erbjuder förvaringshyllor för användare, kan roteras 360 grader.

Fendi Casa köksstudio är kompakt och samtidigt mycket lyxig. Längden på köksstudion är bara 246 cm, men all nödvändig utrustning är integrerad.

Stewart & Justin Case är en mobil enhet som kombinerar alla väsentliga delar i köket i en kompakt design som designades av Maria Lobisch och Andreas Näther. Enheten erbjuder många möjliga konfigurationer med ett handfat, klädhäst, hyllsystem och ett matbord för fyra personer.

Litet kök designades av Christopher Meyer och Vicky Muller. Den integrerar alla nödvändiga element i ett kulinariskt utrymme i en möbel. Små saker som mat, skålar och krukor kan lätt döljas i silikonpanelerna på sidan av köksenheten. Det kan också förvandlas till ett köksbord.

Come together är en hopfällbar köksenhet designad av Albrecht Seeger och Martin Klinke. Den har allt för matlagning och kan användas som serveringsdisk med upp till tre gäster.

Grandmas Revenge är ett konceptkök av Klaus Michel. Det är ett nytt tag på en bra gammal köksskåp. Mormors hämnd är både ett kök och en matsal, allt på bara 4 kvadratmeter. När den är stängd visar den en tvådimensionell bild av matsalen. Konturerna visar ett bord, två stolar och en lampa på ett minimalistiskt sätt.

Rubika är ett köksredskapskoncept designat av Lodovico Bernardi. Det är köksmöbler som kan tillgodose alla människors behov samtidigt som de tar ett minimum av utrymme.

Kök: Förvaring av köksskåp Lägenheter för förvaring av kök.
Tiny Kitchen Ideas - Dekorationslösningar för kompakt utrymme.
Kompakta köksdesigner för små utrymmen - allt du behöver i.
22 Idéer för köksorganisation - Tips och tric för kökets organisering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*