Kompakt bastu av trä

Kompakt bastu av trä

Bastu är ett av de bästa sätten att koppla av. Varm luft öppnar dina porer och tar bort alla gifter. Man tror allmänt att en bastu i hemmet är en alltför stor lyx för de flesta hem, vanligtvis på grund av platsbrist.

Idag skapar många designers och varumärken bastur för hemmet så att du kan dra nytta av denna lyx när du behöver och vill ha den. Den italienska tillverkaren Makro har skapat möjligheten att integrera ett i varje hem med ESSENCE-bastun, som är lämplig för både den professionella och den privata sektorn.

Den nya bastun från Makro visar en modern arkitektur av effekten och en ren och väsentlig design, som utformades enligt projektkvalitet och miljövänliga kriterier. Det är ett sofistikerat hälsoområde som är lämpligt för både privat och professionellt bruk. Finns i naturligt och värmebehandlat hemlock och rött cederträ; Glasögonen kan vara genomskinliga, brons och rökiga.

En utmärkande egenskap är dörrens träram i full höjd, en värdefull teknisk lösning som skapar ljus och skuggor och exakta grafiska linjer samtidigt som den integrerar öppningssystemet för den svängbara glasdörren, som kännetecknas av renhet och elegans. Vad jag också älskar med trä, inte kakel, är att trä ger dig den spa-känslan av naturliga material runt dig som kakel inte kan ge. Dessutom är trä det mest populära materialet för alla badplatser, så du är i trend med denna bastu.

Köp Essence och låt dig koppla av och ta bort alla gifter för att vara bekväm och varm i bastun!

Cedar Compact 180 Light and Shade Combo - Superior Saun
SaunaRay - Kanadas finaste långinfraröda sau
Cedar Compact 180 Light and Shade Combo - Superior Saun
Kompakt träbastu ångbadugn Stockfoto (Redigera nu) 3515986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*