Kolonialt hus modern interiör

Kolonialt hus modern interiör

Det kaliforniska företaget Síol Studios har behållit den historiska karaktären av en lägenhet från 1920-talet samtidigt som den har lagt till moderna element, inklusive ett eklektiskt urval av möbler och konstverk. Genesee-projektet täcker 172 kvadratmeter och är ett andra hem för familjen.

Det spanska kolonialhuset har vitmålade stuckaturfasader och ett rött tegeltak och välvda fönster och dörrar. Det har också en trädgård, pool och ett fristående pensionat. Kunderna ville behålla charmen i huset och samtidigt anpassa det till deras personliga smak. De vände sig till Síol Studios i San Francisco för att renovera interiören och lägga till markiser och en uteplats.

Målet var att skapa en subtil friskhet, en delikatess i rummet som skapas genom sammanslagning av skulpturella former. Medan vissa element har behållits har delar av interiören omkonfigurerats helt. Köket flyttades till baksidan av huset, där teamet också installerade en fällbar glasdörr som sömlöst anslöt till bakgården. Köket har gröna skåp och terrakottagolv med arabeskmotiv. Ett av de ovanliga inslagen i köket är en bronsvägg som smälter samman med en askstång. I frukostkroken sveper en rosa bankett ett träbord med vinklade ben.

Matsalen har en samling levande surfbrädor av konstnären Barry McGee. En träskänk erbjuder plats för förvaring av disk. I sovrummet täckte teamet väggarna med ultratunna gardiner som ger rummet en mjukhet. Golvgardinerna hjälper också till att kontrollera ljusförhållandena.

Teamet renoverade också en fristående studio med en total yta på 28 kvadratmeter. Studion har ett sovrum, ett badrum och ett pentry. När det kom till trädgården behöll teamet husets små gräsmatta och mogna växter. Ändringar har gjorts i poolen – ena sidan har blivit plattare och en badtunna med en vattenfallskant har installerats.

House Envy: Modern Colonial i MA |  Modern kolonial, kolonial.
koloniala hus modern renovering vintage känsla design  Kolonial.
Helen Thompson |  Mysig vardagsrumsdesign, vardagsrumsdesign.
Koloniala interiörer |  modern renovering av koloniala hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*