Kökstrender för 2020

Kökstrender för 2020

2020 är officiellt här och om du planerar att renovera i år kommer våra trendsammanfattningar att hjälpa. Låt oss diskutera de coolaste, hetaste trenderna där ute just nu, och vi börjar från köket.

marin-

2020 handlar om färg – djärv och monokromatisk, vi kan bara inte få nog av det och neutrala är glömda. Marinblå är väldigt populär i köket, tror jag, för klassisk blå är färgen i år och alla nyanser av blått är trendiga. Men marina är tidlösa klassiker, och även när 2020 är över kommer ditt kök fortfarande att vara mycket aktuellt. Oavsett om du visar marin på väggarna eller målar dina skåp är helt upp till dig. Dessutom kan du göra båda eller omfamna marinen i olika finish som matt, silkeslen eller ljus.

Två köksöar

En köksö är ett måste för alla moderna kök (om du inte har tillräckligt med utrymme), men vad skulle två köksöar säga? Tvillingöarna är utmärkta för dem som vill lägga till ett område att äta, sitta eller göra båda. Dessutom kanske du vill överväga att lägga till ytterligare ett handfat på den här ön för att verkligen ge rummet liv.

Oväntad färg

Färg har alltid varit en bra idé, men inte bara någon form av färg, det oväntade. I år använder normal utrustning färg. Detta kommer att fräscha upp området och ge de mest använda delarna ett speciellt och individuellt utseende. Det är tanken att göra ditt område lätt och luftigt som verkligen återspeglar rymdets estetik. Vagga färgglada kylskåp, spisar, mikrovågsugnar och andra saker för att ge en ljus touch och liva upp utrymmet.

Öppna hyllan dekor

I stället för att vara upptagen och visa allt på din öppna hylla, vill du i år använda din öppna hylla som dekor. När du använder den som inredning känns utrymmet omedelbart elegant, charmigt och sammanhängande. Dessutom är det perfekt för dem som vill hålla sin inredning minimal utan att kompromissa med tillgången till utrymmet. Prova öppna hyllor med levande kanter för att ge en naturlig touch till utrymmet. Detta är en annan het trend just nu.

Mörka bänkskivor

Ta med mer karaktär till ditt kök och gör mörka bänkskivor! Detta är mer av en ovanlig lösning som kan överraska dig, men kontrasten de skapar är absolut värt det. Välj ljusa eller färgstarka köksskåp i kombination med mörka bänkskivor och du kommer att njuta av det trendiga utseendet på ditt kök och det blir som ingen annan – du kommer inte att se den här lösningen ofta. Hitta fler idéer för inspiration nedan!

Kökstrender 2020 - Designers delar sina köksförutsägelser.
Köksdesigntrender 2020/2021 - Färger, material och idéer.
32 Köketrender 2020 - Nytt skåp och färgdesign Ide
Backsplash, Kakel, Skåp: De 15 bästa kökstrenderna för 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*