Köksredskap från Dolcegabbana

Köksredskap från Dolcegabbana

Smeg är känt för sina färgstarka och djärva köksmaskiner, men samlingen de skapade med Dolce & Gabbana är helt enkelt fantastisk!

Divina Cucina betyder ”gudomligt kök” på italienska och denna samling är verkligen gudomlig! Detta är en serie mönsterstycken inspirerade av italiensk kultur. Det finns ett Victoria-sortiment, köksfläkt och FAB28-kylskåp, som har liknande tryck som tidigare delar och ingår i den ljusa och färgglada samlingen. Objekten visar traditionella motiv i djärvt rött och orange mönster, samt en blå och vit iteration, som är inspirerad av Maiolicas traditionella keramiska keramik för Sicilien.

Sådana superfet och tryckta enheter kommer att ge ett djärvt uttalande i ditt kök, oavsett om det är färgstarkt eller inte. Vippa en hel kombination av kylskåp, huva och spis, eller prova två av dem för att inte vara för stora. Bitarna förväntas vara tillgängliga senare i år. Vänta tills de dyker upp i butikerna och skynda dig att skaffa dem – det här kommer säkert att vara en begränsad samling.

dolce & gabbana X smeg förvandla köksapparater med sicilian.
Att dö för: Smeg X Dolce & Gabbana köksmaskiner |  Kök .
De nya Dolce & Gabbana köksapparaterna dekoreras med.
Smeg Dolce & Gabbana 2-Slice Brödrost |  Williams Sono

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*