Köksöar Inbyggda apparater

Köksöar Inbyggda apparater

En köksö är inte bara en funktionell kokplatta, den är också en del av inredningen, förvaringsutrymmet, sittgruppen och kan utföra nästan alla andra funktioner du vill ha. Idag har vi många apparater i köket och det finns ofta inte tillräckligt med utrymme för att placera dem alla. Om du står inför detta problem är det enkla sättet att lösa det genom att placera apparaterna i och på din köksö. Vill du veta hur och vilka enheter du kan placera där? Låt oss ta reda på.

Köksöar med spisar och spis

En spis är en viktig del av alla kök, och du kan bygga in den på din ö eller helt enkelt placera den mellan bitarna på ön. En annan idé är att bara köpa en minimal häll. Det är lättare att installera och tar inte mycket utrymme.

Köksöar med mikrovågor, grillar och ugnar

Älskar du att baka? Grilla? Bygg sedan din grill eller ugn på din köksö, den passar perfekt och underlättar matlagningen. Du kan också rymma en hel bakstation på en köksö: dölj all nödvändig utrustning i lådor och fack. En mikrovågsugn är väldigt lätt att placera på en köksö, och jag är säker på att någon ö kan rymma en.

Köksöar med kylskåp och dryckekylare

Om ett kylskåp inte räcker, placera ett annat på din köksö! Det kan bara vara en liten, för grönsaker och frukt, eller tillräckligt stor för att rymma mat som inte kan ingå i huvudfodret. En drink eller vinkylare är också en perfekt idé för en köksö, du behöver inte göra en vinkällare med den.

Köksöar med diskmaskiner

Dölj din diskmaskin på din köksö! Det är en mycket praktisk och smart idé, och du kan alltid lägga till en lådpanel så att din diskmaskin inte sticker ut och förstör hela utseendet.

31 smarta köksöar med inbyggda apparater |  Köksö .
31 smarta köksöar med inbyggda apparater |  Köksö .
39 smarta köksöar med inbyggda apparater - DigsDi
39 smarta köksöar med inbyggda apparater - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*