Knutna T-shirt Outfit Idéer

Att knyta knuten på din topp, vare sig det är skjortan, skjortan eller linnen, har blivit en modetrend som kommer att stanna här. Du ser fler och fler människor gör detta, särskilt på våren och sommaren. Jag älskar den här trenden på grund av den energi och glädje som outfit uttrycker. I det här blogginlägget ska jag prata om några av de bästa outfitidéerna, såsom knutna t-shirts, tie-front skjortor, knutna linnen och mer. Men innan det, låt oss prata kort om hur du knyter din t-shirt.

Hur knyter man en t-shirt?

Vissa t-shirts är faktiskt utformade som knutna t-shirts. För resten av t-skjortorna som bara är vanliga t-shirts är det faktiskt väldigt enkelt att göra det själv. De bästa positionerna för knuten är skjortans mitt fram eller några centimeter vänster eller höger eller mitt bak. Du kan knyta knuten så att den visar din midja som en crop top eller så att den inte visar någon hud alls genom att knyta knuten tillräckligt lågt så att skjortan täcker din midja.

Varför göra det

Det finns huvudsakligen två skäl att knyta knuten på toppen. Först får det dig att se energisk och modern ut. För det andra hjälper det till att visa upp din vackra kurviga midja. Låt oss nu hoppa in i de olika vackra outfitidéerna.

Knuten vit t-shirt med pojkvänjeans

knuten vit t-shirt pojkvän jeans

Att para ihop en knuten vit t-shirt med rippade pojkvän jeans måste vara en av de mest ikoniska pojkvän mode kläder. Det är en minimalistisk outfit som får dig att se snygg och avslappnad ut. Utan knuten kommer denna outfit att se lite tråkig ut. Knuten lägger bara till rätt kurva till den outfit som håller kausalutseendet ihop.

Knuten T-shirt med jeansshorts

knutna t-shirt jeansshorts

För en mer glad look, byt ut pojkvänjeans jag pratade om i den tidigare idén med jeansshortsen. Kombinationen av en knuten T-shirt och jeansshorts är den perfekta utrustningen för en sommarmötesplats utomhus.

Knuten crop top med en midjekjol med hög midja

knuten t-shirt minikjol med hög midja

Denna outfit visar ett mycket intressant trick som visuellt kan flytta midjan uppåt så att du ser större ut. Tricket är inte att visa din navel, utan snarare att visa lite hud över din navel. Det här är en söt och subtil sexig sommardräkt. Och du behöver inte den perfekta midjan för att dra av denna outfit.

Knuten t-shirt med låga jeans

knuten t-shirt med låg midja

Till skillnad från den tidigare idén kräver den här en fin, kurvig midja för att dra av sig. För dig som vill ha motivation och råd om hur du får en smal midja, kolla in vårt blogginlägg How To Get Rid Of Love Grips. När det gäller denna outfit är det en perfekt outfit för en sommarstrandfest. Det fungerar ännu bättre med låga shorts.

Bär en knuten t-shirt över din bikini

Slips fram t-shirt bikini

För kvinnor med platta kistor och smala midja är det en idé för mördare att ha på sig en knuten t-shirt över sin bikini. Detta kommer att hålla alla fokuserade på din perfekta midja.

Knuten t-shirt med jeansshorts och pojkvänskjorta

knuten t-shirt jeans shorts pojkvän skjorta

Ett snyggt och uppfriskande sätt att bära en knuten t-shirt är att para ihop den med långa jeansshorts och en överdimensionerad pojkvänströja. Och vet du att det finns många häftiga sätt att bära en pojkvänskjorta? Kolla in de bästa idéerna för pojkväntröjor i vårt blogginlägg.

Bär en knuten t-shirt med löpbyxor

knuten t-shirt löpbyxa outfit

En knuten t-shirt och löpbyxor är en perfekt kombination för yoga och enkel vandring. Genom att binda toppen ser din normala outfit snygg och sportig ut.

Bär en vit skjorta med slips och jeans

Slips framskjorta jeans outfit

Den knutna topptrenden gäller inte bara T-shirts. Det fungerar underbart för skjortor också. De vita t-skjortorna och jeansen gör en tidlös outfit som får dig att se uppfriskande ut.

En axel knuten skjorta

knutna axel skjorta jeans

Om du vill vara mer kreativ med knutna skjortor, har den här knutna skjortan den unika designen som gör att du ser sexig och chic ut. Kombinera det bara med skinny jeans och sandaler.

Klipp ut knuten klänning

Klipp ut knuten kläddräkt

Vissa designers gillar att använda ”tie-front” -element för att klippa ut klänningar. Ovanstående klänning är ett bra exempel på detta. Det är en så vacker och kreativ design att du bara kan visa lite av din midja. Detta kan vara för dig om du gillar lekfulla och subtilt sexiga kläder.

Knuten t-shirtklänning

knuten t-shirt klänning outfit

källa

En del av er kanske har märkt att jag faktiskt är ett stort fan av t-shirtklänningar eftersom jag alltid älskar att nämna dem på olika blogginlägg och alltid berömmer dem för hur de får dig att se smalare ut. För att göra skjortklänningen ännu mer intressant kan du helt enkelt knyta en knut i slutet av klänningen. Inget speciellt. Lägg bara till några detaljer för subtil lekfullhet och skönhet.

Knut rygg linne

Jeansjacka med linne med knutrygg

källa

För dig som har en trevlig rygg och inte har något emot att visa lite hud, kan du bära en linne med låg rygg med knuten knuten bak. Kombinera den med jeansshorts eller en minikjol för en sexig, avslappnad look.

Off Shoulder Tie Front Blus

Axelbandslös slips framtill blus outfit

Den vita axelbandslös blusen och jeansen är en mycket feminin outfit. Att dra av det är inte så svårt eftersom knuten och det övergripande avslappnade snittet kan visuellt dra åt midjan oavsett din kroppstyp.

Här är några av de mest intressanta och vackra sätten att bära din knutna topp.
Du kan se att genom att knyta knuten kan du se varmare och smalare ut på ett ögonblick. Och innan jag avslutar blogginlägget vill jag visa dig en intressant DIY-video om hur du gör din egen knutna crop top. Njut av.

https://www.youtube.com/watch?v=Xr2QLrZ1aZQ

Om du gillar det här blogginlägget och tycker att det är intressant och hjälpsamt, kolla in våra andra artiklar om olika vackra outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*