Klassiska moderna twist möbler

Klassiska moderna twist möbler

Klassiker är klassiker, det fungerar alltid, men det kan verka lite tråkigt och vanligt. Idag presenterar vi en mycket kreativ och djärv möbelkollektion som inspirerades av klassiker men fick en modern twist.

Dmitriy & Co släppte nyligen sin senaste kollektion, som är en blandning av klassiker och moderna detaljer. Delarna utformades genom att blanda parisiska möbler från 1800-talet med element från mitten av århundradets design som förkroppsligade raffinerade former med en lugn sofistikering. Samlingen består av fem delar: en ottoman / stol, ett matbord, en stor soffa, en krämig soffa med en modern form och en L-formad soffa.

Varje stycke är handgjorda med noggrann uppmärksamhet på subtila detaljer, med skräddarsy uttryckt genom handsydda sömmar, liknar couturier hantverk. Tillverkare ville skapa bitar som inte bara förändrar utrymmet utan också hur användarna interagerar med biten. Produktionen av pjäserna fungerar både som ett medel för konstnärligt uttryck och som ett gammalt hantverk som förblir förankrat i arvet från Dmitriy & Co. Pjäserna är alla handgjorda, bli inspirerade och få något för ditt utrymme!

Amerikansk modern klassiker med en twist i San Francisco Foto.
Klassiker med en modern twist: S / S18 möbelsamling - DigsDi
Amerikansk modern klassiker med en twist i San Francisco Foto.
Elegant modern klassiker med en twist i Paris〛 ◾ Фото ◾Идеи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*