Klänningar till brudens mor

Din dotters bröllopsdag är en enorm milstolpe i ditt liv som det är i ditt. Det är dagen allt ska vara perfekt, från dekorationer och blommor till minuter, kläder och smink. Det är därför det finns några saker du bör ordna för den stora dagen. En av dessa saker är urvalet och köpet av brudens mor.

Det första du bör göra är att prata med din dotter och fråga henne om hon har något speciellt för dig, eller så kan du välja vad du vill. Vissa brudar har redan i åtanke vad deras familjemedlemmar och brudtärnor ska ha på sig.

Innan du handlar finns det några regler du bör känna till. Brudklänningens mor ska aldrig ha samma nyans som bröllopsklänningen. Du bör också överväga några ljusa färger istället för att ha helt svarta kläder. Se till att din klänning är gjord av högkvalitativa tyger. Trots allt kan bröllop vara hela dagen.

Hur väljer jag rätt klänning?

Du bör planera din shopping i förväg för att undvika stress och ha lite tid att titta på de olika klänningarna som är lämpliga för detta evenemang. Om din dotter säger att hon inte har några speciella önskemål om klänningens snitt och färg, är det du vill köpa gratis.
Det första och viktigaste är att köpa klänningen som smickrar din kropp. De kommer att röra sig, så var försiktig när du väljer de långa klänningarna.
För den här säsongen av mode rekommenderar designers att bära massor av paljetter och en fin spets.
Låt oss titta på några modeller du kan bära.

Långa spetsar och paljetter klänningar till brudens mor

fina rosa långa klänningar till brudmor
källa
Detta är en fantastisk babyrosa klänning med den vackra spetsen. Det är ett bra alternativ om du gillar den här nyansen och klädmodellen.
mor till brudens blå långa klänning
källa
Mörka blå nyanser kan se väldigt lyxiga och eleganta ut. Om du lägger till lite spets har du en vacker och lång klänning för brudens mor.
långa klänningar till brudmor
källa
Den här beige långa spetsklänningen med sidedetaljer är perfekt om du vill vara i neutrala färger men ändå ser fantastisk och elegant ut.

Korta klänningar av brudens mor gjorda av spetsar och paljetter

korta beige silverklänningar till brudmor
källa
Detta är en fantastisk midiklänning med den vackra och romantiska spetsen. Huvudfärgen är beige med silverspetsdetaljerna, så att du enkelt kan kombinera moderna sandaler med silverremmar med denna outfitkombination.
kort lila mor till brudens klänningar
källa
Den fantastiska färgen och snittet på denna brudmors klänning får dig att se glamorös ut. Toppen är helt i spets och resten av klänningen ser väldigt elegant och elegant ut.
korta känsliga rosa klänningar till brudmor
källa
Den fantastiska kombinationen av två olika material, satin och spets, ser vacker ut på denna mor till brudklänningen. Den mjuka rosa färgen och blomdetaljerna under toppen gör att den verkar väldigt elegant och underbart romantisk.

Hur man väljer rätt färg för din klänning + kläder

Du måste ta reda på om din dotter har något speciellt planerat för bröllopsdagen. Om hon vill att alla sina medlemmar ska ha en viss färg är det viktigt att bevilja den önskan.
Men om hon säger att du kan bära vad du vill, välj färgerna noggrant. Kom ihåg att bära champagne eller silver istället för vitt eller midnattblått istället för svart.
Du kan också bära subtilt rosa, vinrött eller beige om du föredrar den typen av färger.
Jag har valt ut några av de bästa färgerna för dig.

Champagne / beige brudens mor klänningar

utanför axeln mor till brudens klänningar
källa
Detta är en fantastisk kombination av beige-champagnefärgen och silverdetaljerna. Den har ett modernt snitt och en axelbandslös halsringning. För de mammor som vill se moderna ut kan detta vara rätt val.
Paljettmoder till brudklänningen
källa
I år handlar det om paljetter. Den här klänningen är gjord av dem och den ser fantastisk ut! Mycket elegant beige paljettklänning får dig definitivt att lysa.
Klänningar för brudens mor
källa
Du kommer att se underbar ut i den här långa champagnefärgade klänningen. Det verkar som om den var skräddarsydd speciellt för brudens mor, med klockärmar och en utsvängd topp. Ett perfekt alternativ för sommar- och höstbröllop.

Midnattblå och smaragdgröna klänningar för brudmor

Mitt på natten blå klänningar för brudmor
källa
Det här är en bra lång klänning i skymningsfärgen. Den har handgjorda broderade paljettblommor och tylloft. Bra klänning om du vill känna dig väldigt elegant och glamorös.
Sammetsmoder till brudens klänningar
källa
Sammet är ett av de mest eleganta materialen. Det gör att även den mest avslappnade klänningen ser väldigt elegant ut. Detta är en väldigt fin midnattblå klänning för brudmor med en axelring utan axel och en slits på baksidan.
grön klänning för brudmor
källa
Detta är en mycket sofistikerad och elegant klänning för brudens mor. Den smaragdgröna färgen är bara vacker och du kommer att känna dig vacker.
Den här klänningen har en passande kropp med V-ringning och en draperad sjalkrage för extra glamour. En pärlbandslint accentuerar den naturliga midjan. Denna formella brudklänning har också praktiska fickor.

Mjukrosa klänningar för brudmor

Ärmar brudens mor klänningar
källa
Den här klänningen har korta ärmar, V-ringning och V-rygg och är lång och flytande. Den mjuka rosa färgen gör den väldigt elegant och de känsliga paljetterna ger dig rätt mängd glamorös atmosfär.
Vattenfall mor till brudklänningen
källa
Rosaguld är mycket modernt och ser väldigt lyxigt ut. Du kommer att visa din glamorösa sida och definitivt lysa tillbaka i denna långa huva mor till brudklänningen.
knälångklänningar av brudens mor
källa
Om du inte gillar långa klänningar, använd den här knälångklänningen för brudens mor. Det är en rodnadrosa färg, med en vacker spets överallt. Om du vill markera din midja kan du ta på dig en snygg rem, som den på bilden ovan.

Oavsett vilket snitt och färg du väljer för brudklänningens mor, kontakta din dotter och brudgummens mor. Du kan också shoppa tillsammans, så planera dina aktiviteter några veckor innan bröllopet.

Tänk på vädret och kulturella eller religiösa seder när du letar efter din perfekta klänning. Oavsett bröllopet kan du inte gå fel med de eleganta och matchande långa eller korta klänningarna i någon av ovanstående färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*