Kläderdräkter med tre fjärdedelar

Idag, när jag tittade på några av blogginläggen jag hade skrivit under de senaste tre månaderna, upptäckte jag att jag hade täckt många ämnen, särskilt ämnen om klänningar, från den svarta spetsklänningen till klänning i silverpallett. Då insåg jag att något saknades. Något som är vackert och elegant men inte nämns tillräckligt. Artikeln är den trekvartade ärmklänningen och jag tycker att den här intressanta artikeln förtjänar ett eget blogginlägg. Jag har sammanställt en lista med några härliga idéer med tre fjärdedelars ärmkläder och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Svart bodycon-klänning med trekvartärmar


källa

Det finns många fantastiska mönster där ute när det gäller de tre fjärdedelar ärmklänningar. För att värma upp dig börjar jag listan med en mycket typisk svart bodycon-klänning. Denna minimala outfit är helt enkelt klänningen och de svarta klackarna. Det är en outfit som du med stor sannolikhet åtminstone ser anständig ut i.

Vit trekvartärmad klänning med gyllene horisontella ränder

vit trekvartärmad klänning med guld horisontella ränder
källa

Istället för att titta på en helfärgad klänning, låt oss titta på den här snygga randiga klänningen nu. Det är en vit skiftklänning med trekvartärmar och eleganta gyllene horisontella ränder. Bär ett silveröppnat ankelband för att lägga till en elegant touch på kläderna.

Svart spetsklänning med kantad fåll

svart spetsklänning med kantad fåll
källa

En spetsklänning ser vanligtvis feminin och mogen ut. Men den här svarta spetsmantelklänningen med korsad fåll ser väldigt flickaktig ut och snygg istället. Du kan bara para ihop den med svarta mockaklackar för ett enkelt och bedårande utseende.

Navy Semi-Sheer Lace Skater Dress

Navy Semi Sheer Lace Skater Dress
källa

Det här är en så vacker och feminin klänning att jag verkligen älskar den. Det är en mörkblå trekvart skaterklänning gjord av spets med en halvtransparent spetshalsring och ärmar. Detta är också en snygg och elegant detalj i den smala svarta insatsen. Koppla ihop den här klänningen med silverklack med öppen tå för att göra en elegant outfit som får dig att lysa på cocktailparty och proms.

Vit krage Navy Printed Shift Dress

Mörkblå skiftklänning med vit krage
källa

Här är en klänning med en snygg vit krage. Det är en mörkblå skiftklänning med trekvartärmar. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta strumpor och svarta mockaklackar för ett balanserat och damligt utseende.

Tre fjärdedel klockarmad röd skiftklänning

röd skiftklänning med tre fjärdedel klockärmar
källa

Många av de tre fjärdedelar ärmklänningar du kan få från marknaden är klockärmklänningar. De två funktionerna verkar bara existera perfekt. Till exempel är här en skarp och ljusröd skiftklänning med tre fjärdedelar klockärmar. Koppla bara ihop klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna iögonfallande outfit.

Grå babydoll t-shirt klänning

grå babydoll t-shirt klänning
källa

Den trekvartade ärmdesignen är definitivt inte bara reserverad för cocktailklänningar och balklänningar. Som du kan se från det här exemplet fungerar snittet med tre fjärdedelar underbart för den grå babydoll-t-shirtklänningen. Bär bara klänningen med ett långt halsband och vita sneakers för en luftig och avslappnad look.

Svart och vit randig t-shirtklänning

svartvit randig t-shirtklänning
källa

Låt oss titta på en annan avslappnad outfit som bara ser ungdomlig och energisk ut. Outfiten består av en svartvit randig t-shirtklänning och vita sneakers. Så enkelt som denna outfit ser ut är den en av de vackraste kläderna du kommer att se på gatan.

Svart klänning med passform och flare med spetsdetaljer

svart passform och fläckad klänning med spetsdetaljer
källa

För ett snyggt utseende som kan sticka ut på en cocktailparty eller prom, kan du bära denna tvåfärgade trekvartärmklänning. Det är en svart, passande och fläckad klänning vars halsringning, axlar och ärmar är gjorda av halvtransparent mesh med spetsdetaljer. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera outfit med elegans.

Lila sammetsdräkt med tre fjärdedelar

lila sammets miniklänning med tre fjärdedelar
källa

Om du är ett fan av sammetsklänningar är den goda nyheten att den trekvartade ärmskuren också fungerar underbart med en sammetsklänning. Denna lila sammet miniklänning är ett bra exempel på det. För att bygga en elegant outfit runt klänningen kan du helt enkelt bära en grå koppling och silverklackade klackar.

Vit spets bodycon-klänning

Bodycon-klänning i vit spets
källa

För en mer feminin och något mogenare look kan du bära den här vita kroppskramande spetsklänningen med vita klackar med öppen tå och ankelband. Den ljusrosa kopplingen ger utseendet en särskilt feminin touch.

Mörkblå och vit skjortklänning med blommor

mörkblå och vit skjortklänning med blombälte
källa

Jag tycker att det är dags att prata om blommaklänningen eftersom den har många älskare också. Här är en vacker och skön mörkblå och vit skjortklänning med tre kvarts ärmar och bälte. Med en klänning som har så många vackra detaljer behöver du inte göra mycket för att forma den. Bär bara en svart öppen fotledsrem för att komplettera den snygga outfit.

Svartvitt vertikalt randigt T-shirtkläder

svart och vit vertikal randig skjortklänning
källa

Det här är en annan svartvit randig t-shirtklänning. Den här gången är det mycket sällsynt att se vertikala snarare än horisontella ränder. Du kan helt enkelt bära den med svarta ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna. Förresten, om du är intresserad av att visa upp fler kläder med liknande skor, bör du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar svarta ankelremklackar.

Gul utsvängd klänning med klockärmar

gul utsvängd klänning med klockärmar
källa

Om du letar efter något att ha på dig och sedan ser och känner dig lycklig direkt är den här citrongula klänningen något för dig. Det är en midiklänning med klockärmar. Du kan bära den med silverklackar med öppna tår för att lysa på en cocktailparty.

Svart skiftklänning med bandiga sandaler

svart skift klänning bandiga sandaler
källa

Även om den här svarta trekvartars ärmskiftklänningen ser lite ointressant ut i sig, kan du bära den med svarta remmar. Plötsligt blir klädseln väldigt elegant och intressant.

Hoppas att du tycker om de tre kvartals ärmdräktidéerna jag just delade med dig. Du kan också hitta fler outfitidéer i andra blogginlägg på vår webbplats. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*