Kläder för båthalsklänningar

Kläder för båthalsklänningar

Enligt Wikipedia är en båthals också känd som en bateauhals eller Sabrina-halsringning. Det är en bred halsringning som löper horisontellt, fram och bak, nästan till axlarna och över kragbenet. Den används traditionellt i nautiskt inspirerade stickade kläder men används också i mer eleganta cocktailbåthalsklänningar och aftonklänningar.
Sättet att bära denna typ av halsringning kommer från sjömanblusar eller tröjor, ofta med breda, mörkblå och vita horisontella ränder. Den breda, släta nacken kom till nytta när en sjöman snabbt skulle falla överbord.

Idag ska vi se hur denna halsringning kommer in i mode. Båthalsklänningen och tröjan är bland de mest populära häftklamrarna med denna typ av halsringning. Det är ett perfekt tillfälle för dig att se hur du utformar den här klänningen som en avslappnad eller elegant häftklammer.
Bläddra ner för att se vad jag har förberett för dig.

Vit sommarklänning

Båthalsklänning vit Olivia
källa
Precis som Olivia Palermo kan du gå på gatorna i din stad med en hund eller ensam i denna vackra vita båthalsklänning.
Hon lyckas utforma denna härliga vita bit med remmar sandaler, bara några få tillbehör och ser helt fantastiskt ut. Du kan återskapa detta utseende mycket enkelt. Lägg ett bälte runt midjan, välj intressanta högklackade sandaler och du är redo!

Mörkblå maxiklänning

Båthalsklänning marinblå
källa
Varje tjej behöver en avslappnad maxiklänning i sin garderob. Det kommer att bli din frälsare vid många olika tillfällen när du inte riktigt känner för att klä dig smart.
Med bara några få detaljer kan den här klänningen bli en vacker, smickrande klänning. När du lägger till ett guldhalsband och ett par ringar får du ett helt nytt utseende.
När det gäller skor, kan du välja både lägenheter och klackar. Välj din showklädsel baserat på de händelser du planerar.

Klänning med öppen rygg

Öppen rygg båthals klänning
källa
Jag älskar klänningar som har ett intressant snitt. De är alltid ditt ess i hålet när du behöver en underbar och spännande outfit.
Framsidan är väldigt klassisk; Det raka snittet är alltid en bra idé. Du kan bära denna outfit vid många olika tillfällen. Den svarta färgen är mycket mångsidig och kan kopplas ihop med vita spetsiga stilettos.
Denna outfit är ett utmärkt alternativ för middagar på kvällen eller cocktails i en elegant stadsrestaurang.

Broderad, ren klänning med båthalsringning

Broderad båthalsklänning
källa
Broderi tog många flickors hjärtan (räkna mig där). Det dök upp på kjolar, jeans, jackor och klänningar. Nästan överallt! Det var också en stor del av tillbehören – väskor, skor och hattar.
Denna klänning är dock en blandning av olika material och tryck. Som du kan se finns prickmönster tillsammans med vita broderade blommor. Dessutom är toppen gjord av rent material som är mycket modernt.
Du kan utforma den här klänningen för olika tillfällen. Håll det bara för eleganta och formella evenemang.

Prickig klänning

Båtklänning med båthals
källa
Nu när jag nämnde prickmönstret, låt oss titta på en härlig klänning helt och hållet av detta tryck.
Om du inte visste det trycket kommer tillbaka genom den stora dörren. Så nu är det dags att handla efter en båthalsklänning med det härliga retrotrycket.
Du kan kombinera den med mörkblå flats eller välja högklackade sandaler med höga klackar.

Smaragdgrön klänning

Båthalsklänning smaragdgrön
källa
Oroa dig inte om du inte är så intresserad av utskrifter. Jag har något mycket krävande för dig.
Denna vackra sidenklänning är perfekt för många tillfällen. En sak är säker; Du kommer att känna dig väldigt bekväm i det. Denna modell är perfekt för arbetstid. Det ser väldigt glamoröst ut trots att det är väldigt enkelt.
Koppla ihop den här klänningen med högklackade sandaler.

vita ränder

vita ränder med båthalsring
källa
Detta är en perfekt vit sommarklänning. Det kan vara din bästa vän i många situationer när du vill se snygg men enkel.
Den här klänningen är vacker och mycket smickrande. Ärmarna har fina slipsdetaljer som ser väldigt eleganta och intressanta ut. Du kan forma den här klänningen för vardagskläder eller kombinera den med eleganta detaljer för eleganta evenemang.

Ladylike Black Boat Neck Dress

Svart ubåtklänning
källa
Båthalsen var ursprungligen i eleganta och retroklänningar. Sedan hittade den sig in i moderna skjortor och klänningar. Olivia Palermo älskar denna retrostil. Hon bär den här vackra svarta båthalsklänningen i kombination med enkla men eleganta stiletter.
Du kan bära den här klänningen för eleganta tillfällen som bröllop, födelsedagar eller julmiddagar.

Tröja klänning (bodycon)

Stickad klänning med båthalsringning
källa
Finns det något bättre än en figur-kramad tröja klänning på kalla vinterdagar? Nej om du frågar efter min åsikt. Jag har en vän som är ett stort fan av kläder i allmänhet, så hon bar dem på de kalla vinterdagarna också. Detta kan vara ett bra val för dem.
Den här vackra båthalsklänningen är randig och stickad. Det är väldigt varmt och smickrande. Du kan kombinera det med stövlar eller anklar över knäna. När våren kommer kan du bära den med lägenheter också.

Blå randig sommarklänning

Blå randig ubåtklänning
källa
Om du letar efter den perfekta maxiklänningen att ha på stranden, är det här bra.
Den här vackra babyblå randiga klänningen är perfekt för din semester vid havet. Du kan forma den med strapsy sandaler och en halm- eller meshpåse för ett supertrendy sommarutseende.

Färgglad klänning för båthals

Båthalsklänning färgglad
källa
Jag vet inte om dig, men jag är ett stort fan av färger. Att hitta något tillräckligt stort som den här klänningen är dock inte alltid lätt. En vacker färgblandning och en bekväm båthalsring är två av de starkaste funktionerna som beskriver den här klänningen.
Du kan bära den som en vardagsklänning eller forma den för eleganta tillfällen.

Röd klänning med båthalsringning

Båthalsklänning röd ädel
källa
Den här eleganta och eleganta klänningen är perfekt för arbetskläder. Den har korta ärmar och midilängd. Det är väldigt sofistikerat och glamoröst. Du kan kombinera den med spetsiga klackar i lackläder och lägga till en tote eller axelväska.

Jag hoppas att du tyckte om att läsa den här stilguiden. Var noga med att läsa alla andra outfitinlägg som vi har förberett åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*