Klädda huvudgavlar

Klädda huvudgavlar

En sänggavel kan vara ett underbart dekorelement som ger en touch av färg, elegant och konsistens och gör ditt sovrum komplett. Ett stoppat huvudgavel är en tidlös lösning som passar i nästan alla sovrum. Det ger din sovplats en mjuk och inbjudande touch. Jag har sammanställt några djärva exempel på de trendigaste och coolaste stoppade sänggavlarna som kan inspirera dig att göra dina egna. Titta här!

Tuftade huvudgavlar

Ett tuftat huvudgavel är kanske den mest eleganta och tidlösa huvudgavelidén för ett sovrum. Om du går efter en vanlig tuftad sänggavel, gå efter juveltoner eller texturerade tyger som sammet för att få den att sticka ut. En annan idé för att göra en djärv, tuftad huvudgavel är en wingback. Det är en trendig och mycket mysig idé som ger dig en känsla av komfort tack vare “vingarna”. Eller prova en överdimensionerad eller superhög tuftad inramad huvudgavel. Detta är ett djärvt och elegant uttalande för ett modernt sovrum. Prova djärva toner för en färgstark touch eller matcha sänggaveln med din sovrumsdekor. Det är upp till dig och vilken effekt du vill uppnå.

Andra vadderade huvudgavlar

Om du inte vill ha ett traditionellt tuftat utseende för sänggaveln, prova vadderade – med olika mönster eller bara en dekorativ nagelsnitt. Din sänggavel kan vara en djärv nyans och du kan prova silke, krossad sammet eller annat djärvt och texturerat tyg. Välj en mängd olika former och utökade huvudgavlar, som också kan ha flytande hyllor eller nattduksbord och bifogade lampor och lampor. Prova överdimensionerade vadderade huvudgavlar som når taket och är markerade med lysdioder. Fångande ramar ger också sovrummet en blank touch. Kolla in fler coola och kantiga idéer nedan!

Möbelklädda huvudgavlar Möbelsamling och recensioner.
Enkel stoppad huvudboja
Tamsen böjd stoppad huvudgavel |  Keramik Ba
Skapa ditt drömrum: Bästa stoppade tyggavlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*