Kjolar leggings outfit idéer

Kjol leggings är ett mycket speciellt element som kan ge dig ett mycket vackert och snyggt utseende. Det sparar dig som att behöva kombinera en separat kjol med dina leggings. Det bästa med det är att det får dig att se lång och smal ut mycket lätt. Det ser också riktigt bra ut om du parar ihop den med en tunikatopp eller en kort eller till och med beskuren topp. Det här är den typ av föremål som du åtminstone måste ha i din garderob. För att visa dig några häftiga sätt att utforma, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för rock leggings outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit långärmad tröja med grå kjol


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga outfitidéer med en outfit som inte kräver att du är i bästa form för att klä av dig. För toppen, bara bära en vit tjock stickad tröja. Kombinera den med grå kjol leggings för att skapa de härliga lagren. För skorna, ha ett par bruna fuskpälsstövlar i mitten av kalven för att komplettera klädseln med elegans.

Brun kabelstickad mock Neck tröja med svart kjol gamacher

brun stickad tröja med stickad hals och svart kjol
källa

För att forma denna mysiga och djupa outfit kanske du vill ha färgerna på outfit i allmänhet. Du kan till exempel ha på dig en brun, mörkgrå eller vinröd stickad tröja med en stickad hals i toppen. Kombinera dem med svarta kjolfärger. Bär bruna läderstövlar med dina skor för att se extra snygg ut.

Grå leggings och svarta stövlar i mocka

grå kjol leggings och svarta knä hög mocka stövlar
källa

För att forma denna snygga och mysiga lagerlagring som du definitivt kan ha på dig på jobbet kan du börja med den svarta skjortans tee och den vita längre blusen som bärs under den svarta tee. Kombinera dem med grå kjol leggings för att berika lagren. Slutligen lägg till ett par svarta mockaskinniga stövlar för att slutföra utseendet.

Vit, tjock tröja med svart kjol och damklackar

vit, tjock tröja med svart kjol och damklackar
källa

För att forma denna enkla och attraktiva business casual outfit i vitt och svart, kan du bära en vit bredärmad, tjock stickad tröja till toppen. Kombinera den med svarta leggings med hög kjol. Bär ett par vita läderspetsar för skorna för en uppfriskande touch.

Svart tröja med leggings och knähöga stövlar

svart tröja med leggings och knähöga stövlar
källa

Ett mycket typiskt sätt att utforma rock leggings, som nästan alltid fungerar bra, är att bära en svart, tjock tröja med en grå halsduk i toppen som kärnan i denna mysiga outfit. Kombinera dem med en svart kjol. Vik upp den attraktiva outfit med knähöga stövlar i svart läder.

Svart kort linne med grå kjol leggings med slits

svart kort linne med grå leggings med slits kjol
källa

För att forma det sportiga och återhållna sexiga svarta och gråa utseendet kan du bära en svart figur-kramar kort linne. Koppla ihop den med grå leggings med en kjol. Den här kjolen har en väldigt elegant och snygg detalj på sidan. Koppla ihop alla dessa bitar med vita sneakers och en grå basebollkeps för att se super ungdomlig ut.

Grå tunika långärmad topp med svarta leggings och läder loafers

grå tunika långärmad topp med svarta leggings och läderskor
källa

För ett par typiska leggings är det en mycket bra idé att kombinera dem med en tunikatopp. För ett par kjol leggings som den här svarta kan du bära en tunika och förvänta dig ett ganska bra och intressant resultat. Använd den till exempel med en grå långärmad tunika-T-shirt och svarta läderskor för att komplettera detta snygga utseende.

Leggings med grå och svart kjol och beskuren långärmad T-shirt

grå och svart kjol leggings och beskuren långärmad T-shirt
källa

För att forma den lågmälda sexiga klädseln för att bära till en cocktailparty kan du bära en svart långärmad bodycon-t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart och grå kjolskjorta där kjoldelen är grå och resten är svart. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att komplettera utseendet.

Grå kortklippt långärmad t-shirt med leggings och vita sneakers

grå kortärmad långärmad t-shirt med leggings och vita sneakers
källa

Detta är ett härligt sätt att se väldigt subtilt sexigt och mysigt ut samtidigt. Bär en lätt klippt grå långärmad T-shirt för toppen. Kombinera den med en midjeband med hög midja, med kjoldelen svart och resten grå. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit, beskuren, figur-kramande T-shirt med svarta kjol gamacher

vit, genväg, figur-kramande T-shirt med svart kjol gamacher
källa

För en snygg och minimalistisk look kan du bära en vit passformig långärmad t-shirt som är monterad. Kombinera den med svarta kjol leggings så att du ser både smal och mysig ut. För skorna kan du bära vita sneakers för en avslappnad look eller ett par ljusrosa klackar för en damliknande look.

Grå dragkedja, leggings och knähöga stövlar

grå tröja med dragkedja, leggings och knähöga stövlar
källa

För att skapa detta mysiga och damliknande utseende kan du bära en grå hoodie med dragkedja och para ihop den med en vit t-shirt och svart halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta kjol leggings för snygga lager. Bär ett par bruna läderstövlar i läder så att du ser smal och elegant ut.

Röd och svart rutig skjorta med leggings och korta läderstövlar

röd och svart rutig skjorta med leggings och korta läderstövlar
källa

Detta är en mycket enkel outfit med en subtil pojkvänstil som gör att den ser extra snygg och attraktiv ut. För toppen, bara bära en svart och röd rutig pojkvän skjorta med en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta kjol leggings. Bär ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil. Det här är den typ av kläder som du kan se bra ut med en ryggsäck.

Vit stoppad långärmad T-shirt med svarta rockartiklar

vit långärmad t-shirt med svart kjol leggings
källa

För att uppnå detta minimala svartvita utseende kan du helt enkelt börja med en vit långärmad t-shirt med en avslappnad passform. Kombinera den med svarta leggings med en kjol. Använd en svart ankelrem med öppen tå för ett elegant och elegant utseende.

Hoppas att du gillar idéerna för kjol leggings outfit jag just delade med dig. Prova dem och du kommer lätt att känna nyttan av att ha en minikjol på leggingsna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*