Kjol med hög midja

Kjol med hög midja

Nu har looken med hög midja blivit en integrerad del av vardagens styling och inte längre bara i retro nostalgi hörnet!Inte konstigt, för utseendet har flera fördelar: höga midjekläder är figurvänliga och sexiga samtidigt! Med rätt kombination kan du dölja en liten mage, visuellt sträcka benen och betona midjan! Ännu värre, du kan fortfarande se några misstag och oavsiktligt dåliga kombinationer på gatorna. Nu berättar vi dock multiplikationstabellen med hög midja och en absolut go-gos och no-go!

Nu är damerna uppmärksamma, för du kan faktiskt optimera din figur med en midjekjol och hög midjebyxor, koncentrera dig på bröststorleken, midjan eller benen och göm din mage. Även de fördomsfulla byxorna med hög midja gör en ful rumpa, är definitivt ogrundad. Fickorna på rätt plats – är fästa vid den övre halvan av POS – nämligen att baksidan av älskaren är optiskt jämnare och fylligare.I mycket snäva kjolar måste det finnas en bred blus som sätts in i fållen – speciellt med en något större storlek, skapar detta en vacker, kurvig silhuett. Skräddarsydda skjortor och blusar är bäst med breda kjolar, annars är Michelin Man-utseendet hotat!

Kjol med hög midja: pennkjol

Den är figurstressad, med historiska charmfel och helt enkelt het: pennkjolen som en kjol med hög midja inspirerade inte bara en kombination av klassisk blus och klackar utan också exotiska och sportiga föremål i sommar. Vi har stor inspiration för mode- och street-stilbloggen som Sophie Mhabille upptäckte: kombinationen av en röd skinnpennkjol, en Mickey Mouse-skjorta och keps är bara cool och ovanlig!

Hög midja med en crop top

En av de mest populära och avancerade kombinationerna just nu är samspelet mellan hög midja och crop top. Speciellt på Fashion Week i Köpenhamn bekräftades det igen att denna trend kommer att fortsätta ett tag. Tricket här är att inte visa något annat, klädseln ser snabbt ut som den visar mycket hud. Så para inte ihop shorts med hög midja och crop top i ett bustigare utseende om du inte är på väg till stranden. Gå till ganska eleganta, i linje med den charmiga ROONEY Mara.

  • Do: Crop top i en elegant byxdräkt med hög midja.
  • Inte: Kombinera crop top med ett köttutseende och jeansshorts eller kjolen med hög midja och till och med höga klackar!

h: vår Lillian Mini-kjol med hög midja i svart och vitt |  REVOLERA
Köp A word kjol kvinnlig hög midja kjol bälte kort kjol svart.
Plusstorlek - Rynkad kjol med hög midja och badbyxor - med kort - Torr
Kjol för kvinnor Hög midja kjolar Dammodell Kvinnor Denim knä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*