Kimono Cardigan Outfit Idéer

Kimono Cardigan Outfit Idéer

Idag ska jag visa dig något mycket speciellt som får dig att se attraktiv och unik ut. Jag ska prata om den allmänt underskattade kimonokoftan. Några av er kanske redan vet, med namnet på den här artikeln, att kimonokojen lånar idéer från traditionella japanska kimonokläder. När du kombinerar det med konceptet med en tunn och luftig kofta har du något som ser helt underbart ut. Vad jag ska visa dig är några riktigt fina kimono cardigan outfit idéer som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Tribal tryckt kimonokofta med vit V-ringning


källa

För att starta den här listan över unika outfitidéer, visar jag dig först en mycket speciell tribal stil outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en marinblå och grå kimonokofta med stamtryck över en vit V-ringad t-shirt. Använd den med marina skinny jeans och svarta ballerinapumpar för en avslappnad och snygg look.

Mörkblå kimono-kofta med långa rader med vit väst och scoop-halsringning

Mörkblå kimono-kofta med långa rader med en vit väst med en urringning
källa

För att forma denna vackra och attraktiva outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit vävtopp med scoop-hals och en marinblå kimono-chiffongkofta. Kombinera dessa bitar med smala jeans med blå manschetter. Lägg till ett par ljusrosa sandaler för att komplettera outfit med en uppfriskande touch.

Ljusrosa tryckt kimonokofta med halva ärmar och svarta slim fit-jeans

Ljusrosa tryckt kimonokofta med halva ärmar och svarta slim fit-jeans
källa

Detta är en super chic affärsutrustningsidé som kan få fram den ladylike sidan av dig. För att forma denna outfit kan du bära en svart västtopp med svarta jeans med smal passform som kärnan i outfit. Lägg till ett lager genom att bära en ljusrosa kimono-chiffongkoft i mitten. Bär grå öppna klackar för att skorna ska se ännu mer attraktiva ut.

Grön kimonojacka med horisontellt randig svartvitt t-shirt

grön kimonojacka med svartvitt randig t-shirt
källa

För att se lite mer avslappnad och luftig ut, här är en outfit som du enkelt kan ta av. Bär en svartvit randig T-shirt med en grön tryckt kimonokardigan med en avslappnad passform. Bär dem med marina skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett rent utseende.

Vit maxikardigan med blommönster och blå slim fit-jeans

vit maxikardigan med blommönster och blå, smala jeans
källa

För att se ännu mer elegant och snygg ut, gå till en lång, maxi-längd kofta som denna kimono kofta med ett vitt blommigt tryck. Kombinera den vackra koftan med en grå T-shirt och blå, smala jeans med en smal passform för att se luftig och snygg ut. Bär ett par bruna klackar med öppen tå för att göra det här fantastiska utseendet.

Mörkblå chiffongkofta med blommönster och figur-kramande klänning med en grå halsringning

Mörkblå chiffongkofta med blommönster och grå, figur-kramande klänning med en urringning
källa

Här är en mycket enkel och elegant outfit som du kan ha på dig för ett cocktailparty när du inte vill ha en fin cocktailklänning. Den perfekta kombinationen av en grå miniklänning med scoop-hals och en marinblå kimono-chiffongkofta för att komplettera denna outfit. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar för att komplettera klädseln.

Svart midjelång kimonokofta med blommönster och utsvängda jeans

svart kimonokofta med midilängd och blommönster och utsvängda jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en mörk kimonokoftdräkt. För att uppnå detta djupa och unika utseende kan du bära en svart blommig kimonokofta över en vit linne med rund hals. Para ihop dem med svarta jeans med hög midja och bruna klackar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Svart kimonotröja med mini-skiftklänning

svart kimonotröja med mini shift-klänning
källa

För att skapa detta luftiga och uppfriskande utseende, låt oss glömma dina coola skinny jeans ett tag. Använd istället en svart mini-skiftklänning och lägg på den med en svart blommig kimonokofta. Lägg till en grå mockahandväska och ett par nakna flip-flops för att komplettera outfit på ett rent och uppfriskande sätt.

Svart och vit långlinnad kofta med trekvartärmar och blå jeans med muddar

Svart och vit kofta med trekvartärmar och blå jeans med muddar
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur en kimono kofta kan förvandla en genomsnittlig outfit till en snygg och attraktiv. Med koftan är detta helt enkelt en outfit som består av en vit t-shirt, blå bundna och rippade jeans och vita klackar som ser bra ut. Att lägga till en svart blommig kimonokofta i din outfit är en omedelbar uppgradering.

Vit och svart tryckt kavaj med läder gamacher

vit och svart tryckt kavaj med läder gamacher
källa

För att skapa denna affärsavslappnade outfit som ser underskattad men ändå attraktiv och tillgänglig ut, kan du bära en svart tryckt t-shirt med en vit tryckt kofta och en vit halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar för att se snyggare ut.

Vit och blå tribal tryckt lång chiffong kimono kofta

vit och blå lång kimonokofta i chiffong med stamtryck
källa

För att slutföra denna unika och luftiga outfit, gå till en vit och marinblå tribal kimonojacka med lång linje för att uppgradera din outfit. För resten av utseendet kan du bära en svart v-ringad blus och mörkblå skinny jeans med muddar. Lägg till ett par vita sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Ljusblå och rodnande rosa chiffongkofta med mini-grå jeansshorts

ljusblå och rodnadrosa chiffongkofta med mini-grå jeansshorts
källa

Detta är en väldigt vacker och kreativt designad chiffong kimono kofta som använder två av de mest ladylike färgerna, nämligen den ljusa himmelsblå och den rodnande rosa. Du kan utforma den genom att bära den med en vit t-shirt med scoop-hals och grå mini-jeansshorts. Bär ett par ljusrosa ballerina-lägenheter för att avrunda ditt utseende.

Blågrön chiffong kimonokardigan med blommönster och vit linne

Blushrosa blommig chiffong kimonotröja och vit linne
källa

För att se ladylike och unika, prova den här blågröna kimonokardigan. Du kan enkelt kombinera den med en vit linne och gråblå skinny jeans. Du kan bära antingen ljusrosa balettlägenheter eller vita sneakers för att prydligt klä upp kläderna.

Hoppas att du tycker om kimono cardigan outfit idéer jag delade med dig ovan. Testa dem och se om du kan se en helt ny version av dig själv som kan överraska dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*