Kilsandaler för damer

Kilsandaler för damer

Kilsandaler är en Skosandalens lägre form, som anses vara en av de äldsta och mest utbredda skoformerna i världen och bärs av kvinnor såväl som män och barn. Sandaler anses vara den kvinnliga varianten av denna unisexsko, är vanligtvis utrustade med en häl och bär därför huvudsakligen av kvinnor och äldre tjejer. Sandalernas design är mångsidig och kan täcka en mängd olika hältyper och hälhöjder. En särskilt bekväm variant är sandalen med kilklack.

En kil för mer komfort

Kilhälen, som också är aktiv i specialbutiker kallas ofta kilar är en relativt ung typ av häl som består av en kontinuerlig förtjockning mellan innersulan och yttersulan och därmed har formen av en kil som är betydligt bredare över hälområdet. Kilen kan vara bara några tum tjock, men den kan också vara längden på en hög sko, dvs minst sex tum eller till och med en Tio tum hög klack att nå. Dessutom kan den också kombineras med en plattformssula som gör det möjligt att uppnå ännu högre höjd utan att öka spänningen i foten.
Kilhälen uppfanns först 1936 av den italienska skodesignern Salvatore Ferragamo, som fram till i dag är känd för sina innovativa innovationer inom skomode och framför allt ville erbjuda kvinnor ett bekvämt alternativ till högklackade skor med sin utveckling. Med uppfinningen av kilen efterträdde han Ferragamo, den visuella fördelar med ett stycke att använda utan att acceptera nackdelarna som för högt effektområde. Kilhälen fördelar bärarens vikt över hela sulan, så att jämn viktfördelning och den större slitbanan skapar mer balans och en fastare profil och minskar risken för att böja och gå på ojämn mark som kullerstenar eller vårängar.

På grund av dessa egenskaper är kilhälen nu en av världens mest populära försäljningstyper och pryder en stor del av damskor på den internationella skomarknaden. Bara två år efter sitt första utseende blev det en trendig försäljning genom tiderna och ansågs vara den mest använda försäljningsformen i Amerika. Om kilarna ursprungligen var avsedda för sommarstrandskor finns de nu på en mängd olika typer av skor som stövlar, fotkängor eller sneakers. Men även där kilhälen började sitt triumferande framsteg är den fortfarande populär och är därför den perfekta hälen för sommarsandaler vars bärare aktivt går igenom dagen.
Både i haute couture och i kläder I kombination med sommarliga, sportiga eller eleganta sandaler hittar du alltid nya, spännande tolkningar av kultklacken.
De ledande säljarna inkluderar följande företag som erbjuder mycket attraktiva och prisvärda modeller till salu i sina kollektioner.

Ladies Low Wedge Leather sandal (STZYN2100) av Bellissimo @ Pavers.
Dr Scholl's Women's Vacay Wedge Sandals & Reviews - Sandaler.
Amazon.com |  Vionic Clarisa Raffia Wedges för kvinnor - Dam Wedge.
Rose Gold Glitter Woven Diamond Hapyy Wedge Sandal - Dam |  Bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*