Kilpumpar för kvinnor

Kilpumpar för kvinnor

Knappast någon häl är lika bekväm som kilhälen. Den går under foten, är bred och erbjuder därmed en Stor komfort under körningKvinnor som gillar att bära pumpar med klackar men inte kan hantera smala och höga klackar har hittat ett bra alternativ i kilpumparna. Dessutom är skorna enkla och eleganta och erbjuder många olika designalternativ.

Kilen – ett stycke med tradition

Egentligen kan du nästan säga att skor med kilar redan har en mycket lång historia. Som på många områden för kvinnamode var det en man som gjorde detta stycke lämpligt för daglig användning. Salvatore Ferragamo introducerade de första kilskorna 1936Kilen här var hälen när den slätade ut på baksidan och smickrade framåt. Han påminde om kilarna som skjuts in under dörrarna så att de inte stängs.

Även om kilpumparna inte längre kan associeras med skorna med tidens kil, har de sitt ursprung i den här tiden. Avsnittet ger många fördelar. Som jag sa är han i slutet av skon särskilt bred och högNaturligtvis beror höjden på modellen. Mot framsidan av skon ökar hälen i höjd och slutligen smälter in i sulan.

Amazon.com: Sandaler för kvinnor med låg klack, Chunky Heel Sandal.
Tommy Hilfiger Nowell Wedge Sandal Dam |  Wedg
Billiga kilar online, kilskor för kvinnor på rea - Tbdress.c
Damskor |  Nya ankomster |  Lönslösa skor |  Kilar |  Kilskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*