Kilklackar för kvinnor

Kilklackar för kvinnor

Sandaler är en underbart feminin undergrupp av de klassiska sandalerna och används i skohandeln som klassisk damsko erbjuds. Sandalen skiljer sig traditionellt från sandalen genom att den produceras med häl och vanligtvis en detaljerat designad design och ett arrangemang av remmarna samt en feminin dekoration av skon och en sko smalare snitt att ha. Sandalen kan ha olika typer av klackar och klackhöjder och är därför indelad i olika kategorier. En särskilt populär variant är sandalen med kilklack.

Kilhälen och sandalen – den perfekta kombinationen av nytt och gammalt

Sandalen är en av de äldsta skorna i världen och även sandalen är en skoform med tradition som hela tiden kommer tillbaka från de Nytolkade designers och är uppdaterad i stil. Däremot är kilhälen relativt ung i direkt jämförelse med andra typer av klackar.

Hälen uppfanns av den italienska designern Salvatore Ferragamo med sin innovativa skodesign känd i Amerika och Europa har varit. I kilhälen, i engelsktalande länder och i detaljhandeln också under namnet Wedges out, görs en kontinuerlig förtjockning mellan innersulan och yttersulan på sandalen, som har formen som en kil och, beroende på modell, vara bara några centimeter hög och därmed måttlig vara paragraf representerad eller faktiskt tio tum eller mer kan uppgå till och därmed når det höga stycket höjder. I en kombination av kilhälen med en plattformssula, som även är känd som platåkilar, kan man nå ännu fler centimeter på ett bekvämt sätt utan att foten är böjd eller ansträngd.

Ferragamo utvecklade kilhälen 1936 och anpassade initialt sommarskor som sandaler med den nya hälen. Även om två år senare såldes en stor andel amerikanska damskor av alla slag till försäljning med den nya hälen, är kombinationen av sandal och kilklack fortfarande en absolut favorit bland typerna av sandaler.

Mode Polka Dot Canvas Wedge Shoes för kvinnor Sweet Bow Straw.
Amazon.com |  High Heel Canvas Wedge Sneakers - Trendiga och bekväma.
Amazon.com |  Syktkmx Womens Platform Espadrille Slingback Sandaler.
Amazon.com |  IDIFU damklackar sandaler med kilklack 3 tum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*