Khaki Blazer Outfit Idéer

Khaki Blazer Outfit Idéer

Det finns en anledning till att ”smart casual” outfit fick sitt namn. När du använder den här stilen ser du i princip smart och smal ut som namnet antyder. En mycket trevlig artikel som kan hjälpa dig att uppnå ett sådant utseende är khaki-kavajen. Det är den olivgröna, ljusbruna, gråa eller beige blazern med den något grova strukturen som gör blazern lite mindre formell och ändå lite snyggare än en typisk blazer. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för khaki-blazer-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Kaki-kavaj med vit skjorta med bälte och svarta lastbyxor


källa

För att starta den här listan över intressanta och snygga outfitidéer ska jag visa dig en förvånansvärt elegant outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit bältesskjorta och toppa den med en khaki-kavaj. Kombinera dem med svarta utsvängda lastbyxor och bruna klackar med öppen tå för att slutföra detta unika utseende.

Kaki kavaj med svart bodycon minikjol

Kaki kavaj med en svart, figur-kramande minikjol
källa

Detta är en annan elegant business casual outfit. Men den här gången handlar det om en klänning istället för byxor eller jeans, vilket gör outfit ännu mer feminint. För att slutföra den här kläderna, använd bara en svart bodycon-miniklänning och para ihop den med en khaki-kavaj. Bär ett par bruna höga klackar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett naturligt och feminint sätt.

Kaki-kavaj med rullade ärmar, vit linne med scoop-halsringning och ljusblå jeans

Kaki-kavaj med rullade ärmar, vit linne med scoop-halsringning och ljusblå jeans
källa

För att se lite mer snygg ut, överväga att rulla upp ärmarna på din khaki-kavaj för att göra den till en tre-fjärdedelär kavaj. Kombinera den med en vit linne med rund hals och ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa läderklackar för att se feminina och attraktiva ut.

Blazer med svart linne med skopringning och läderbyxor

Blazer med svart linne med skopringning och läderbyxor
källa

Detta är ett ganska coolt och mörkt utseende som är kul då och då för att visa upp din snygga sida. Använd en svart linne med öppen hals och en överdimensionerad kaki-kavaj för toppen. Kombinera dem med damaskar i svart läder. För skorna, ha ett par vita och svarta tryckta skor för att göra outfit mer unikt.

Olivgrön kaki-kavaj med vit tröja och blå jeans

Olivgrön kaki-kavaj med vit tröja och blå jeans
källa

Här är en mycket mer avslappnad outfit som du kan ha på dig som både en affärsavslappnad outfit och en street outfit. Bär en vit tröja eller t-shirt med en avslappnad kavaj i olivkhaki för toppen. Kombinera det med ett par blå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita låga Converse för att se snygg och ungdomlig ut.

Ljusgrå khaki-kavaj med svart blus med kåpan och vita jeans

Ljusgrå khaki-kavaj med svart blus med kåpan och vita jeans
källa

För dig som vill gå till ett halvformellt företagsevenemang utan att ha på sig en damklänning, här är en vacker outfit för dig. Använd en lågblå svart blus med en halsringning och en ljusgrå kavaj för toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snygga och reserverade sexiga ut samtidigt.

Svart linne med blazer och mörkblå jeans

svart linne med blazer och mörkblå flared jeans
källa

Om du kombinerar en khaki-kavaj med andra svarta kläder kan du se extra tunn ut. För att tillämpa detta trick på din outfit kan du bära en ljusgrå khaki-kavaj över en svart linne. Kombinera dem med svarta eller riktigt mörkblå flared jeans. Lägg till ett par ljusrosa klackar med öppen tå till mixen för en lite feminin touch.

Brun kavaj med blå chambrayskjorta med knappar och svarta, beskurna jeans

brun blazer med blå chambray-skjorta med knappar och svarta, beskurna jeans
källa

För att skapa en elegant affärsavslappnad look kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och toppa den med en brun khaki-kavaj. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans och ett par högklackade leopardtryck för att komplettera kläderna på ett mer sofistikerat sätt.

Svartvit randig kortärmad T-shirt med ljusgrå khaki-kavaj

svartvit randig kortärmad T-shirt med ljusgrå khaki-kavaj
källa

Här är en business casual outfit som lutar till den avslappnade sidan och ser ganska mysig ut. För att forma detta utseende kan du bära en ljusgrå casual khaki-kavaj över en svartvit randig t-shirt. Bär den med svarta skinny jeans och ljusrosa loafers för att komplettera utseendet.

Elfenbenskavaj med randig t-shirt och mörkblå jeans

Elfenbenskavaj med randig t-shirt och mörkblå jeans
källa

För att skapa detta snygga och eleganta utseende kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en elfenben eller ljusgrå khaki-kavaj för toppen. Använd bottenblå skinny jeans och ett par bruna läderskor för botten för att ge lite seghet till hela utseendet.

Grå jacka med linne och läderbyxor med en urringning

grå jacka med linne med scoop-halsringning och läderbyxor
källa

Här är en sexig outfit med låg vikt som du kanske vill ha på dig för en semi-formell företagsevenemang, speciellt om du inte bär en kostym. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart linne med rund halsringning och en ljusgrå khaki-kavaj. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och rodna, rundade tåklackar av rosa mocka för en damliknande twist.

Kaki-kavaj med förkortad topp med djup V-ringning och hög chiffong maxikjol

Kaki-kavaj med kort topp med djup V-ringning och hög chiffong maxikjol
källa

Detta är ett väldigt intressant och framgångsrikt försök att sätta ihop en damliknande tvådelad klänning med en snygg kaki-kavaj. För detaljer, använd en grön khaki-kavaj över en svart crop topp med en djup V-ringning. Kombinera dessa bitar med en svart, halvskinn chiffong maxikjol. Använd bruna läderstövlar med öppen tå för att slutföra detta eleganta utseende.

Vit linne med blazer och rippade pojkvänjeans

vit linne med kavaj och trasiga pojkvän jeans
källa

För att forma det pojkaktiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit linne med en ljusgrå khaki casual blazer för toppen. Koppla ihop dem med kraftigt rippade ljusblå pojkvänjeans och vita höga klackar för att slutföra kläderna.

Ljusgrå khaki-kavaj med vit v-ringad linne och smala jeans

Ljusgrå khaki-kavaj med vit V-ringad linne och smala jeans
källa

Detta är en super minimal outfit som bara använder färgerna vit och grå. Använd en ljusgrå khaki-kavaj över en vit linne med v-ringning. Koppla ihop dessa bitar med vita skinny jeans och vita höga klackar för att se enkla och snygga ut.

Här är khaki blazer outfit idéer som jag vill dela med dig. För dig som vill hålla ditt företag igång, bör listan ovan vara en ganska bra referens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*