Kepsar för kvinnor

Kepsar för kvinnor

Hatten är det klassiska huvudbonaden vid låga temperaturer, i vissa yrken, men också i arbetskläder, till exempel kaptenhatt. Populära typer av hattar är ullhattar, pälshattar, spetsiga hattar eller basker.

Klassificering av locken

material

En keps är en hatt som skyddar dig från kyla. Hon går ut

eller andra textilmaterial.

Olika lockformer

Det finns olika typer av mössor:

Funktioner och användning

Huvudskillnaden mellan mössan och hatten är att den inte har någon kant. Beroende på kepsens form har den ett nackskydd på baksidan eller öronskydd på framsidan av en skärm. En keps täcker det mesta av den översta tredjedelen av huvudet helt så att håret och frisyren inte längre syns.

På jobbet

Kepsar bärs inte bara för att skydda mot kyla. De är en viktig del av olika yrkes arbetskläder. Visirskyddet sitter således ordentligt i polisuniformen och polishatten är en respektfull symbol.

Kocken bär inte sin hatt som en del av en uniform, utan för att skydda maten från förorening genom håravfall. Syftet med hattar i yrken beror därför på vilken yrkesgrupp de bär.

Av religiösa skäl

En annan aspekt av västen är religiös. I många religioner bär hattar för att täcka håret av respekt för Gud. Som i judendomen, där kippah tjänar detta syfte, eller i den muslimska religionen sunna. Dessa mössor bärs bara av män; Kvinnor bär en sjal. Inom religionen kan mössan också vara ett märke för en dignitär som håller sin bärare, såsom biskopens mössa.

FURTALK Solhattar för kvinnor Randig stråhatt Strandhatt UPF UV.
10 bästa basebollkepsar för kvinnor |  Rank & Sty
Kangol sömlös ull platt keps |  Platta mössor kvinnor, Kangol hattar, Kang
Nike Sportswear Damkläder med halv keps |  Nike kvinnor, sportkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*