Källarspelrum

Om du har en källare kan du använda den för olika ändamål: skapa en källarbar, kök, badrum, allrum, hemmabio eller göra din dröm till verklighet – skapa ett lekrum! Ett källarlekrum är en bra idé för alla: både vuxna och barn kan spela olika spel och videospel där, en man kan använda det som sin mans hål och bjuda in sina vänner dit. Ett lekrum ska vara en kombination av komfort och tekniskt sortiment – från de senaste konsolerna till en sval, avkopplande soffa.

isolering

Isolera källaren ordentligt – gör det själv eller anlita specialister, annars kommer du inte att kunna spendera tid här på kalla dagar. Kom ihåg att en källare kan vara lite fuktig. Så behandla honom medan du isolerar – du vill inte att dina konsoler ska bli bortskämda, eller hur? Överväg att lägga till en fönstermonterad luftkonditionering för att eliminera några av de värmeproblem som följer med att slå samman stora mängder elektronik. Den allmänna kyleffekten gör ditt lekrum till det mest populära rummet i huset.

Ljudisolering

Ljudisolering av lekrummet bör vara din högsta prioritet för att inte störa dina grannar eller familj. Ljudisolering hjälper också till att förbättra ljudkvaliteten i rummet. Du kan antingen få en entreprenör att ljudisolera rummet eller så kan du själv göra ett grundläggande bidrag som kan absorbera ljud. Lägg till ramar på väggar och väggar, och använd lager av isoleringsskum eller gips som är särskilt utformade för att reglera buller. Mattor, tjocka gardiner och fristående eller väggmonterade akustiska paneler absorberar också ljud.

ledningar

Ett spelrum har plats för alla typer av spel – poker, bordsfotboll och hockey, biljard, olika bordsspel, bowling och kanske videospel. Om du väljer video, planera och gör ledningarna bra. Täck över eller binda ledningar under mattan bakom hyllorna så att de inte förstör utseendet på rummet. Få en snygg, högkvalitativ förlängningssladd istället för att dra sladdar runt vägguttaget.

För onlinespelare bör det finnas ett dedikerat trådlöst nätverk som inte påverkas av hastighetsproblem. Skaffa en spelrouter att ansluta din konsol till.

belysning

Spelrummet ska inte vara alltför väl upplyst, men belysningen ska vara sådan att utrymmet är både funktionellt och elegant. Beroende på dina behov ska belysningen vara på olika platser eller i vissa delar av rummet. Kom ihåg att när du väljer en projektorinställning ska rummet vara helt mörkt för bästa resultat. En TV-apparat ska inte ha en lampa på väggen mittemot TV-apparaten. Föredra fjärrkontrollens belysning för mer skoj.

Idéer för källarspelrum För väl källarspelrum hemdesign.
källarspelrum #PamperedChefGamesOnline 2020 |  Spel.
Skapa ett spelrum i källaren: 4 tips och 41 exempel - DigsDi
Skapa ett spelrum i källaren: 4 tips och 41 exempel - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*