Källare Bar Idéer

Källare Bar Idéer

Många av oss har källare hemma och det här utrymmet bör inte glömmas bort när du dekorerar ditt hem. Det kan förvandlas till en reträtt vid poolen, ett andra vardagsrum, ditt personliga hemmakontor, ett annat badrum, ett gästrum eller en bar. En källarbar är en av de coolaste idéerna som du kan komma på eftersom du utnyttjar ditt källarutrymme och får en fantastisk relaxavdelning.

Om du har en stor källare, överväga att ställa in en mans grotta eller lounge med en bar där. Skapa en bar, sätt upp ett biljardbord och gör en hemmabio eller bara ett TV-område, bjud in dina vänner och ha kul tillsammans. En het trend för sådana utrymmen är att anta den traditionella pubstilen med synliga tegel- eller stenväggar, strykjärn och traditionella belysningsarmaturer. Du kan också organisera dina fester här om det finns tillräckligt med utrymme. Detta är din personliga lounge. Att välja en färgpalett och material som liknar tillhållet bredvid källarstången säkerställer att det är ett stort, utökat område och gör att det känns rymligt.

Kombinera din källarbar med en vinkällare om du vill skapa en. I det här fallet är det en cool idé att använda sten, grovt trä och tegel eftersom det förbättrar atmosfären och hjälper dig att hålla luftfuktigheten och temperaturen på önskad nivå.

Det finns många stilar som du kan använda i din källarstång: modern, rustik, lyxig, glamorös, minimalistisk, etc. Här beror allt på barens funktioner och de stilar och färger du gillar. Kom ihåg att ljusa färger expanderar rummet visuellt och reflekterar ljus, vilket gör att baren ser större ut och full av ljus. Kontrasterande kombinationer som svartvitt eller mörkt trä med vitt eller beige ser fantastiskt ut och fångar ögat. På tal om ljus – var särskilt uppmärksam på dem, gör flera lager lager för att belysa varje hörn och tänk på omgivande ljus.

På tal om lagringsutrymme för din bar: Det finns många kreativa, platsbesparande skåp och designlösningar. Du kan förvandla till och med det minsta hörnet till en elegant hemstång: lådor, fack, kylskåp och kylare i alla storlekar och former. Det är atmosfären, stämningen, belysningen och tillbehören som gör en vacker källare och inte dess storlek. Bli inspirerad!

Källarstänger designidéer, bilder, ombyggnad och dekor |  Barer för.
25 Oavslutade källaridéer - Det finns så mycket du kan göra!  i .
27 Snygga källarbardekorationer - DigsDi
DIY Home Bar Decor Ideas - Personliga Home Bar Skyltar och Decor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*