Källare badrum idéer

Källare badrum idéer

Har du en källare i huset? Du har tur! Skapa en duschkabin eller ett helt badrum i källaren så kommer du inte ångra dig! Om du tvekar om det är en bra idé och hur du gör det korrekt, kommer våra idéer att hjälpa. Att lägga till ett källarbad är ett stort, komplicerat projekt. Men det betyder inte att du inte kan. Tusentals DIY-entusiaster gör jobbet framgångsrikt varje år, och det kan du, eller så kan du alltid anställa några människor som hjälper dig.

Planera noggrant

Tänk noga över planen för ditt framtida badrum och ta reda på var du vill placera ett badkar, där du har ett duschkabin, toalett eller ångbad. Var försiktig eftersom nästa steg är installation och det finns inte mycket du kan göra efteråt.

Isolera och installera ordentligt

Isolera badrummet ordentligt i källaren, annars kommer du inte att kunna åka dit under de kalla månaderna. Gör VVS rätt. Om du tvekar att du kan göra det, hyr bara några rörmokare.

Dekorera ditt badrum i källaren

När den svåraste delen av jobbet är klar bestämmer du vilka färger du vill ha här. Dekorera efter den stil du väljer, men det är bättre att välja några ljusa nyanser eftersom de visuellt kommer att lägga till ditt badrum och reflektera ljuset. Om inte, välj neutrala eller varma nyanser så att du känner dig bekväm.

Det finns många stilar som du kan prova för ditt badrum i källaren: modernt, minimalistiskt, rustikt, industriellt, retro, bondgård, grov sten och så vidare – det är efter din smak. Lägg till accenter enligt den stil du väljer: mässing för retrobadrum, rör och industrimetall för industriella badrum, grovt trä och sten för naturinspirerade.

Var kreativ med inredning, använd olika material och texturer som passar din stil: trä, metall, olika coola plattor och grov sten, gör en avkopplande oas i källaren. Ta reda på var du ska placera och installera lamporna, glöm inte att skydda dem från vatten – det är inte bara vattnet efter en dusch, källaren är ofta lite fuktig. Lamporna ska vara tillräckligt starka för att du ska känna dig bekväm. Återigen är detta ett sätt att utöka utrymmet. Glöm inte att det ofta inte finns något naturligt ljus i källaren, så det räcker inte.

Voila, när jobbet är klart är det dags att njuta av det, gå dit, tända ljus och koppla av i ett badkar eller ångbad.

Christmas Smallbasement Badrum Idéer Small Basement Badrum.
100+ bästa källare badrum bilder idéer |  badrum i källaren.
20 Coola källare badrum idéer |  Hemdesignälskare |  Källare.
20 Coola källare badrum idéer |  Hemdesign Lov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*