Kalla vita badrum

Kalla vita badrum

Vit är mer av en traditionell färg för ett badrum, och jag slår vad om att ni alla har sett mycket av det. Men om du fortfarande vill vagga den exakta färgen i ditt badrum finns det sätt att göra det mer intressant. Här är några av de enklaste och coolaste.

Minimalism

Den minimalistiska inredningsstilen växer i popularitet och jag slår vad om att den snart tar över världen. Denna lakoniska stil innebär att det inte tar mycket för att göra intryck och att utrymmet är så snyggt som möjligt, vilket är viktigt för små badrum. Rena linjer, inget rör och minimal inredning skapar en avkopplande och lugnande atmosfär i rummet, inget kommer att distrahera dig under din badupplevelse. För att göra badrummet mer fängslande kan du lägga till en touch av svart för en kontrast eller en touch av trä för mysighet. Prova olika texturer som betong, olika plattor eller vitkalkat trä för ett djärvare utseende. En annan enkel idé är att använda texturer i vitt.

marmor-

Marmor är ett tidlöst material som ger alla rum en lyxig känsla. Det kommer säkert att göra ditt badrum mer intressant och djärvare. Det känns direkt som ett hemspa oavsett vilken marmorfärg du föredrar. Du kan täcka hela rummet med marmor eller bara några rum eller föremål. Marmor är alltid en spa-touch för ditt badrum. Det enda problemet med detta är att det är dyrt, men det finns en lösning: ta bara marmorplattor, de kostar inte så mycket och de ser inte sämre ut än den riktiga marmorn. Sådana brickor finns i alla möjliga färger och mönster idag, så du kan få en titt du vill utan att slösa mycket pengar.

Trä

Träinslag är ett super enkelt och tidlöst sätt att uppgradera badrum och det kostar inte mycket för dig. Trä ger genast det ultra-minimalistiska rummet en mysig och varm känsla. Det kan vara en trähylla, träpall, fåfänga eller alla och träets skugga är din. Du kan göra ditt badrum ännu mer personligt genom att själv göra några träbitar till ditt rum. Glöm inte de vattentäta ytorna, annars kan föremålen skadas av vatten.

101 anpassade idéer för primära sovrum (foton) |  Modern lyx.
Topp 60 bästa vita badrumsidéer - Desig för heminredning
Cool White LED Strip Lights ser fantastiskt ut i detta moderna badrum.
Badrumsarkiv - Daily Dream Dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*