Kaklade eldstäder

Kaklade eldstäder

Om du har turen att ha en öppen spis i ditt hem, gör det till en attraktiv kontaktpunkt! Det finns många sätt att klä din eldstad – trä, sten, tegel och andra material, men idag ska vi diskutera något mer traditionellt: kaklade eldstäder. Det finns många sätt att förvandla en eldstad till en överlägsen funktion med hjälp av plattor. Vill du se dem alla? Ta en titt på vår runda och låt dig inspireras!

Mönstrade plattor

Om du vill lägga till mönster i ditt utrymme utan att vara påträngande, klä din eldstad med mönstrade plattor. Den mest populära idén är geometriska plattor – grå och vit, svart och vit eller blå och vit. De ger ett djärvt utseende med kontrasterande färgschema och utskrifter. Förläng dem till botten för att göra intryck och lägg till rikt färgade rockar för att få fram färgerna. Du kan också välja marockanska mönster för ett boho-rum, trä eller marmor som efterliknar plattor för ett mer neutralt men ändå infångande utseende. De senare är väldigt populära oavsett vilken färg du väljer – svart, grå eller vit, det eleganta mönstret fungerar alltid och du kan klä dem mer fängslande med ett fiskbensmönster.

Enkla plattor

Enkla plattor är absolut välkomna för att få din spis att se wow! Naturligtvis kan du bli neutral om du älskar neutrala och om ditt vardagsrum handlar om dessa färger, men att gunga mörka och djärva nyanser är mycket coolare! Spela med kontraster som vaggar mörkgröna eller marinblå kakel och vit injekteringsbruk, lägg till färg med turkosa kakel med iögonfallande former eller skapa ett mönster som omsluter olika ljusa brickor. Förstärka ditt vardagsrum med en vacker öppen spis!

14 färska mönster för kaklade eldstäder |  Bob Vila - Bob Vi
Philadelphia inredningsarkitekt Glenna Stone kakelugn.
Orlandos besatthet: kaklade eldstäder |  Vit öppen spis, oanvänd.
Topp 60 bästa eldstaden - Idéer för lyxig interiör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*