Kakel bänkskivor

Kakel bänkskivor

Bänkskivor i köket ska vara bekväma för matlagning, hållbara och även matcha köksinredningen. Vi har redan delat några coola bänkskividéer och idag delar vi några fler idéer: Detta är en retro-trend som kommer tillbaka – kakelbänkskivor.

Sådana bänkskivor hade stor popularitet på 1980-talet, och nu är den idén varm och trendig igen. Det finns olika typer av plattor att prova: trä, betong, sten, porslin, glas och många andra, så du har gott om val. Här beror allt på köksinredning, färger och utseende och hållbarhet du behöver, till exempel marmor, sten och betongplattor är de mest hållbara. Det bra är att du kan installera de flesta av dessa bänkskivor själv. Det finns många självstudier som du kan prova.

Det finns två sätt att rocka sådana plattor: göra samma bänkskivor och backsplash, eller välj kontrasterande brickor eller andra material för backsplash. Att täcka bänkskivor och stativ eller till och med väggar med samma kakel är den mest populära idén att få ett harmoniskt utseende. En sådan inredning är snygg och upprepar definitivt den gamla trenden. För att få dina brickor att sticka ut ännu bättre kan du använda injekteringsbruk med en annan nyans, t.ex. B. grå injekteringsbruk för vita plattor eller beige injekteringsbruk för grå brickor.

En annan idé är att skapa en kontrast mellan backsplash och bänkskivor. Integrera texturer och färger i din köksinredning eller skapa en djärv kontrast med skåpen. Brickorna kan ha samma färg men en annan design för att knyta ihop dem, eller samma design men kontrasterande färger för ett djärvt utseende. Du kan också täcka bänkskivorna med kakel och bakplattan med plåt eller andra material för att matcha din inredning.

Kakelbänkskivor - Fördelar, nackdelar och kostnad för kakelköksbänkar
Kaklade bänkskividéer |  Köksdekorationsidéer (10-juni-16 03:48.
12 Kakelbänkskivor som är överraskande fre
idéer till köksbänkar av keramiska plattor |  Trä bänkskivor kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*