Jogger Jeans Outfit Idéer

Jogger Jeans Outfit Idéer

Under åren har jeans blivit en integrerad del av våra casual- och arbetskläder. Innan dess pratade jag om alla typer av jeans som skinny jeans och pojkvän jeans. Idag ska jag prata om joggerjeans, jeans med den avsmalnande och elastiska, samlade bendesignen som joggebyxor. Att forma dem är inte så svårt, du kan ganska mycket behandla dem som smala jeans som ser lite mer avslappnade och uppfriskande ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för joggerjeans outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med svart långärmad t-shirt och blå joggerrivna jeans


källa

För att göra den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer ska jag visa dig ett ganska snyggt och unikt utseende som använder en enkel skiktningsteknik. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit kortärmad t-shirt över en svart långärmad t-shirt för toppen. Team dem med rippade blå joggerjeans. Bär svartvitt Converse för att göra utseendet komplett.

Svart skinnjacka med grå tröja och mörkblå joggerjeans

svart skinnjacka med grå tröja och mörkblå joggerjeans
källa

Att se mer elegant och elegant ut är att ha en svart skinnjacka ett mycket bra alternativ. Du kan till exempel ha på dig en svart skinnjacka med en grå långärmad topp och kombinera den med mörkblå, beskurna joggerjeans. Bär den ikoniska svarta och vita lågtoppade Converse för att slutföra kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Grå kort t-shirt med ljusblå joggbyxor och sandaler

grå kort t-shirt med ljusblå joggbyxor och sandaler
källa

För att få denna enkla och mycket lågmälda sexiga outfit är allt du behöver göra att välja en grå t-shirt som är lite beskuren. Knut din t-shirt om du inte har en kort t-shirt. Använd den med ljusblå joggerjeans och grå sandaler för ett enkelt och luftigt utseende.

Läderjacka med vit V-ringad t-shirt och svarta joggerjeans

Läderjacka med vit V-ringad t-shirt och svarta joggerjeans
källa

För att se snygg och elegant ut, här är en svartvit outfit som du kanske vill prova. Bär bara en vit V-ringad t-shirt och en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta joggerjeans. Bär ett par svarta och vita canvas sneakers med dina skor för en avslappnad look.

Svart ärmlös topp med tryckt joggerjeans i gråblått snitt

svart ärmlös topp med tryck och gråblå, korta joggerjeans
källa

Här är en härlig och unik outfit som också får dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta, använd en svartvitt tryckt ärmlös topp och para ihop den med gråblå beskurna jeans. Bär vita sneakers och en sportig marinryggsäck för att ge en sportig och ungdomlig touch till din outfit.

Grå kofta med grön halsduk och korta jeans

Jeansjacka med grön halsduk och korta blå jeans
källa

För att uppnå detta unika skiktade utseende kan du bära en grå kofta med en vit blus och en ljusgrön halsduk till toppen. Koppla ihop dem med blå beskurna joggerjeans för att se smala och söta ut. Mycket kreativt, bär en silvermetallisk läderhandväska och ett par matchande fotkängor för att komplettera outfit på ett unikt och iögonfallande sätt.

Gul ärmlös topp med blå byxor med hög midja

gul ärmlös topp med blå byxor med hög midja
källa

För ett snyggt och enkelt utseende kanske du vill använda den gula och ljusblå färgkombinationen. Ett sätt att göra detta är att bära en ljusgul ärmlös topp med ljusblå otvättade joggerjeans. Använd ett par ljusrosa sandaler för att ge utseendet en extra damlig och avslappnad touch.

Svart t-shirt med förkortade mörkblå joggerjeans

svart t-shirt med förkortade mörkblå joggerjeans
källa

Ibland kan en enkel outfit ihop med rätt urval av skor också se väldigt snygg och attraktiv ut. Att till exempel ha på sig en svart T-shirt med mörkblå beskurna joggerjeans kan verka alldeles för lätt. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att uppgradera kläderna.

Vit kavaj med prickig skjorta och blå jeans

vit kavaj med prickig skjorta och blå jeans
källa

För att forma denna eleganta och unika casual casual outfit kan du bära en vit kavaj över en vit och svart skjorta med prickar till toppen. Kombinera dem med mörkblå joggerjeans. Bär ett par silverremmade metallklackar med spetsiga tår för skorna för att ge extra känsla till denna outfit.

Vit t-shirt med ärmlöst tryck och joggerjeans

vit t-shirt med ärmlöst tryck och joggerjeans
källa

För en avslappnad och snygg outfit med en liten pojkvänskänsla kan du bära en vit t-shirt med ett ärmlöst tryck och kombinera den med ljusblå joggerjeans. För resten av kläderna kan du bära en svart snygg axelväska i läder och ett par svarta gladiatorklackar för att slutföra kläderna.

Blush Pink Form Fitting Cropped T-Shirt med Blue Cropped Elastic Waist Jeans

rodnad, figurkramning, kortklippt t-shirt med blått snitt, elastiska midjeans
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form och vill visa dina kurvor naturligt, här är en outfit för dig. Bär bara en rodnad rosa beskuren t-shirt och para ihop den med blå joggerjeans. Bär nakna sandaler för att avrunda klädseln som en damliknande.

Vit logotyp-t-shirt med svarta joggerjeans och sneakers

vit logotyp-t-shirt med svarta joggerjeans och sneakers
källa

För ett absolut minimalistiskt utseende kan du bära en vit logotyp-t-shirt med svarta joggerjeans. Bär en vit låg-topp Converse för att skorna ska avsluta din outfit.

Camojacka med vit crop top och blå joggbyxa

Camojacka med vit crop top och blå joggerbyxa
källa

För att uppnå det här snygga och pojkaktiga utseendet kan du bära en kamouflagejacka med en vit skörtopp. Para ihop dem med mörkblå joggerjeans med hög midja. Bär ljusrosa klackar med öppna tå för skorna för att komplettera outfit med en uppfriskande och feminin touch.

Silverblazer med svarta, beskurna joggerjeans och vita sneakers

silver kavaj med svarta, beskurna jogger jeans och vita sneakers
källa

För att se snygg och iögonfallande kan du bära en silverblazer med en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta joggerjeans och vita sneakers för att komplettera detta snygga och glänsande utseende.

Hoppas att du gillar idéerna om joggerjeans outfit jag bara pratade om. För de av er som älskar att bära smala jeans erbjuder den här listan några bra alternativ som sannolikt passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*