Jodhpur ankelstövlar

Vad är Jodhpur ankelstövlar?

Axeln sträcker sig alltid över fotleden.Definition: Jodhpur ankelstövlar finns också Rider halvstövlar eller Jodhpur stövlar namnges och kännetecknas av följande funktioner:

  1. Materialet är vanligtvis läder.
  2. Jodhpur fotkängor har ofta en sidostretchinsats i form av en rektangel – ett element som faktiskt är typiskt för Chelsea-stövlar.
  3. Ett band går runt fogen.
  4. Hälen är alltid platt.
  5. I sin klassiska form har Jodhpur ankelstövlar inga andra dekorationer förutom remmarna.

Ursprungligen är Jodhpur fotkängor avsedda för män. De är nu också tillgängliga för kvinnor. De flesta skobutiker hänvisar inte till Jodhpur ankelstövlar som sådana.

De är mycket populära på grund av sin komfort. Jodhpur ankelstövlar tillhör kategorin unisexskor och på grund av sitt ursprung från ridsektorn till kategorin sportskor.

Vad är skillnaden mellan Jodhpur ankelstövlar och Chelsea stövlar?

Dessa två typer av skor är mycket lika. Övergångarna mellan de två typerna av skor är särskilt tydliga på bilden som visas. Men till skillnad från Jodhpur-stövlar har Chelsea-stövlar inget band runt handleden.

Guiden till Jodhpur ankelstövlar

Varför kan Jodhpur ankelstövlar kombineras?

Denna typ av sko passar bäst kjolar eller 7/8 byxor i kombination med en blus. De androgyna skorna utvecklar sin effekt särskilt bra när de är i opposition till sensuella rockstilar kombineras. För något annorlunda affärsutseende Jodhpur fotkängor är också bra eleganta byxor kombinera. Både snäva byxor och lösa byxor ser eleganta ut. För det mesta säljs Jodhpur fotkängor i dämpade färger som svart, mörkbrun eller cognac och kan därför skapa stora kontraster till lätta, coola klädesplagg.

Kan jag ha på mig jodhpur-stövlar på kontoret?

Jodhpur ankelstövlar kommer ursprungligen från hästsport och är en klassisk och tidlös skomodell. De är en av de typer av skor som perfekt för kontoret är så länge det inte finns någon skyldighet att bära kostym eller kostym.

Saint Laurent Signature Wyatt 30 Jodhpur ankelstövlar, $ 1.035.
Handgjorda herrmode Jodhpur stövlar, mens beige färg | RebelsMark
Star Jodhpur fotkänga (med bilder) | Freda Salvador, Freda, Sty
Freda Salvador Star Jodhpur Ankelstövlar | eB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*