Jeansjacka med pälskrageoutfitidéer

För dig som gillar att se snyggt och pojkaktigt ut är chansen att du har använt jeansjackan många gånger. För att lägga en damliknande touch till det här pojkaktiga föremålet, gå till en pälskrage-denimjacka och jag ska berätta hur du utformar den på fantastiska sätt. Du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att bära, med tanke på att de flesta pälsartiklar inte är så lätta att forma. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna i jeansjacka för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå jeansjacka med pälskrage och svarta skinny jeans


källa

För att starta den här listan över outfitidéer som är både ladylike och snygga, ska jag visa dig en enkel och ungdomlig outfit som du kan bära på jobbet och avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende, slå ihop en svart tröja och en grå stickad halsduk och en blå jeansjacka med en vit pälskrage. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och grå mockaskor för att slutföra outfit.

Blå jeansjacka med vit pälskrage och bruna läderstövlar

blå jeansjacka med vit pälskrage och bruna läderstövlar
källa

För att uppnå det attraktiva och ungdomliga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med rund hals och en blå jeansjacka med en vit pälskrage på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par bruna stövlar i läder för att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med päls & svarta förstörda skinny jeans

blå jeansjacka med päls och svarta förstörda skinny jeans
källa

För att se mer pojkig ut, kanske du vill ha slitna jeans istället för de snygga mörkblå skinny jeansen. Du kan till exempel ha på dig en svart grafisk t-shirt med en blå jeansjacka med pälskrage. Kombinera dem med svarta, rippade skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att komplettera den snygga outfit.

Blå jeansjacka med en mörkblå tröja med rund hals och svart läder kjol

blå jeansjacka med mörkblå tröja med rund hals och svart läder kjol
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du bära en mörkblå tröja med rund hals med en smal passform och en blå denimjacka med vit fuskpälskrage. Kombinera den med en svart minikjol i läder. Bär svarta strumpor och ett par svarta stövletter i läder för att slutföra ett super chic utseende.

Blå jeansjacka med vit t-shirt och svarta skinny jeans

blå jeansjacka med vit T-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta coola och mysiga utseende, lag en vit t-shirt med en blå jeansjacka och en vit fuskpälskrage. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Lägg till en svart läderhandväska för att se mer elegant ut. Slutligen ha på dig en svart stickad hatt för att se mysigare ut.

Ljusblå jeansjacka med grå skinny jeans och tryckta stövlar

Ljusblå jeansjacka med grå skinny jeans och tryckta stövlar
källa

För att uppnå detta tillmötesgående och damliknande utseende kan du bära en svart tröja med rund hals och en ljusblå denimjacka med en ljusgrå krage på toppen. Kombinera dem med gråa skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Bär ett par grå och svarta tryckta mockasko stövlar för skorna för att komplettera outfit på ett kreativt och damligt sätt.

Blå jeansjacka med svarta skinny jeans

blå jeansjacka med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det enkla och pojkaktiga utseendet, perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en svart smal passformströja och en blå jeansjacka med en vit krage. Bär dem med svarta skinny jeans och vita sneakers med låg topp för en ren och uppfriskande finish.

Blå jeansjacka med vit fuskpälskrage och randig tröja

blå jeansjacka med vit fuskpälskrage och randig tröja
källa

För att uppnå detta mysiga och avslappnade utseende kan du bära en vit och svart horisontell randig tröja med en blå jeansjacka med en faux krage på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se smala och smala ut. För skorna kan du bära ett par svartvita high-top Converse för att se snygga och ungdomliga ut.

Blå jeansjacka med pälskrage och smala jeans

Jeansjacka med blå pälskrage och smala jeans
källa

Detta är en väldigt cool blå denim på blå denimdräkt som du vill ha på dig avslappnad på fredagar. För att uppnå detta utseende, använd en blå oversized denimjacka med vit krage. Använd den med en vit t-shirt och blå manschettmager jeans. Använd vita och svarta sneakers för att sätta in kläderna i stil.

Vit linne med ljusblå broderad jeans med muddar

vit linne med ljusblå broderad jeans med muddar
källa

Detta är en mycket intressant och pojkaktig outfit som kan få dig att se tillmötesgående och ungdomlig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit knuten linne med en blå jeansjacka med en grå pälskrage. Kombinera dem med ljusblå broderad pojkvänjeans med muddar. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Ljusblå jeansjacka med vit t-shirt och svarta jeans

ljusblå jeansjacka med vit t-shirt och svarta jeans
källa

Detta är en uppfriskande outfit och nyckeln till den uppfriskande känslan bär en superljusblå jeansjacka med vit krage. Du kan kombinera jackan med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par vita träningsskor för att skorna ska avslutas prydligt.

Blå longline denimjacka med vit stickad halsduk och tunikatopp

blå longline denimjacka med vit stickad halsduk och tunikatopp
källa

Detta är bara en fantastisk lagerlagring. För att uppnå detta, ha på dig en blå och vit tryckt tunikatopp med en överdimensionerad blå jacka med huva och en vit stickad halsduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med blåttvättade skinny jeans och svarta högklackade snörstövlar för att komplettera utseendet.

Ljusrosa fleece- och jeansjacka med jeans för pojkvän

Ljusrosa fleece- och jeansjacka med jeans för pojkvän
källa

Detta är en mycket intressant tvåfärgad denimjacka. Det är en jacka där den övre halvan är en ljusrosa fleecejacka och den nedre halvan är en blå jeansjacka. Koppla ihop den med en svartvit randig t-shirt, blå pojkvänjeans och vita sneakers för att komplettera det coola utseendet.

Jag hoppas att du gillar denimjackan med pälskrage-idéer som jag just visade dig i listan ovan. Testa det och se om du gillar detta ungdomliga och damliknande utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*