Japansk badrumsinredning

Japansk badrumsinredning

Känn dig trött Vill du föryngra? Då är en uppfriskande dusch eller ett lugnande bad precis saken för dig. Det finns inget som ett föryngrande och avkopplande bad för att lugna din smärta, föryngra dig med energi och ge dig den välbehövliga tiden bort från det liv och rörelse i det moderna livet. Och när det gäller de bästa utrymmena för att föryngra och känna sig lugn, finns det ingenting som ett badrum i japansk stil.

Japanska badrum visar att mindre är mer. Skönheten i ett underbart japanskt badrum ligger inte bara i sin känsla av minimalism och enkelhet, utan dess ergonomiska design verkar innehålla lugna naturliga element som hjälper till att skonsamt och effektivt tvätta bort alla dina sjukdomar.

Färgpalett

Välj en lugnande färgpalett – något jordnära eller sandigt, något som gör badrummet mysigt och inbjudande. Du kan också vända dig till mörkare nyanser, men blanda dem med varma och ljusa träslag, natursten och andra strukturmaterial för ett naturligt lyxigt utseende. Sådana pallar gör rummet väldigt lugnande och mycket lugnt så att du kommer att känna dig fantastisk i detta rum.

Naturliga material

Stenkakel eller marmorplattor är bra val för väggar och golv. Trä och sten används ofta i japanska badrum. De uppdaterar interiören och tar naturen in i badrummet. De förvandlar ditt badrum till ett lyxigt spa med ett balanserat utseende. Använd stenar för att dekorera golvet – lägg dem under badkaret eller handfat.

Träbadkar och handfat

Träbadkar är traditionella i asiatiska länder, och den heta designtrenden går därifrån. Använd om möjligt ett traditionellt träbadkar som heter ofuro. Ett sådant badkar inbjuder dig att koppla av och gör ditt badrum till ett spa-liknande. Fortsätt idén att täcka duschgolvet med trä i samma nyans.

grön

Lägg till några blommor eller krukväxter, eftersom dessa kommer att förbättra den lugnande atmosfären. Och naturligtvis kommer vissa aromljus med delikata dofter att få dig att känna dig som en kurort.

Endast japanska badrum kan kombinera minimalistisk design med lyxiga material och få ett så perfekt, naturligt zen-utseende. Därför kommer inget annat badrum att leva upp till dig som ett japanskt badrum. Att vända ditt badrum upp och ner är ett elegant japanskt spa och du vill aldrig lämna det.

Japansk badrumsinredning
Japanskt badrum Lyx 30 lugnt japanskt inspirerat badrum.
41 Fredliga japanskinspirerade badrumsinredningsidéer - DigsDi
Japansk badrumsinredning |  Interiörer Imag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*