Iögonfallande texturerade accentväggar

Iögonfallande texturerade accentväggar

Att skapa en accentvägg är en het inredningstrend och ett coolt sätt att framhäva ditt rum. En sådan accent görs vanligtvis med en kontrasterande färg eller tapet med ett annat mönster, men det finns en original idé – gör det med texturer! Naturligtvis finns det mycket texturerat tapeter och en mängd plast- och träpaneler från olika designers, men du kan också använda natursten, tegel och trä av alla slag – gamla dörrar, fönster eller bara brädor – de ser fantastiska ut och naturligt. Detta är ett utmärkt sätt att uppgradera gamla material och göra ett mycket elegant uttalande i alla dina rum.

Trä accentväggar

Trä är det mest populära materialet för stativväggar och antalet alternativ är oändliga: du kan välja en vittrad och åldrad träplankvägg, en slät träpanelvägg i en viss färg, en skeppsvägg i en fet nyans, en trä panel och till och med väderbitna väggar av drivved, för att lägga till mycket textur i rummet. Om du föredrar ett fängslande och djärvt utseende, prova träbältros i en neural fläck och ett fantastiskt utseende garanteras.

Väggar i sten och gjutna stenar

Sten är en annan populär idé för att lägga till struktur i ditt utrymme. Det kan vara en faux som är lättare att installera, eller en naturlig som ger rummet en riktig naturlig känsla men är svårare att applicera. Om du vill skämma bort dig själv kan du lägga till en onyx accentvägg i ditt vardagsrum eller en marmorvägg i duschrummet – detta är ren lyx som aldrig kommer att gå ur stil!

Tyg accentväggar

En tygaccentvägg gör ditt rum mysigare och mjukare – särskilt coolt för sovrum. Du kan klädda väggen med läder, sammet eller något annat tyg, betona den med dekorativa naglar, använda fängslande tygremsor med lampor eller annat utseende som passar ditt rum.

Andra accentväggar

Vilka andra idéer kan du prova? Äldre metall, papper, 3D-paneler i olika färger, betong, paneler och till och med tomma ramar och takmedaljonger på väggen kan ge textur. Låt följande exempel inspirera dig!

31 iögonfallande texturerade accentväggar för varje utrymme |  Sten.
53 iögonfallande texturerade accentväggar för varje utrymme |  Modernt.
53 iögonfallande texturerade accentväggar för varje utrymme - DigsDi
53 iögonfallande texturerade accentväggar för varje utrymme |  Interiör .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*