Interiörer med glasgaragedörrar

Interiörer med glasgaragedörrar

Att öppna ditt interiör maximalt är en mycket populär idé och det är ingen överraskning. Öppna layouter förstorar rummen visuellt och fönstren från golv till tak ger mycket ljus och låter dig njuta av utsikten. Om du vill öppna dina rum på utsidan för att bryta gränserna mellan inifrån och ut, finns det ett väldigt coolt sätt att göra det: installera en glasgaragedörr i ditt rum!

En garageport i glas är ett fönster och en dörr i en. Det är ett utmärkt sätt att ansluta rummen, släppa in mycket ljus och frisk luft och njuta av utsikten. Det är särskilt coolt när du har fantastiska utomhuslandskap eller några coola utomhusdäck, en pool eller uteplats. Det här är också en perfekt lösning för små utrymmen: när du installerar garageportar med dubbla vikningar eller rullar upp tar de bokstavligen inget utrymme när de öppnas! Låt oss titta på exemplen för att rocka dem hemma.

Kök

Öppna ditt kök på utsidan med en cool glasgarageport! Så du kan njuta av utsikten och den friska luften när du lagar mat eller till och med medan du äter. Om ditt kök är litet, bry dig inte om det – en rullglasgarageport kan vara en bra lösning i det här fallet. Det är en bra idé att installera en dörr så här om du har en uteservering – detta kommer att göra två rum mycket nära varandra.

Matsalar

Matsalar är de mest populära för att installera glasgaragedörrar eftersom det är en fantastisk idé att njuta av utsikten medan du äter. Att ansluta din matplats inomhus med din uteplats är en bra idé. Detta gör automatiskt din matsal till en matsal både inomhus och utomhus, så att du inte längre behöver den utomhus.

vardagsrum

Vardagsrum kan anslutas till uteplatser som uteplatser, uteplatser, matplatser och uteplatser genom en glasgarageport. Njut av utsikten medan du pratar med dina nära och kära i vardagsrummet och en sådan dörr kan göra ditt vardagsrum till ett utomhusvardagsrum.

Andra rum

Om du vill installera en sådan dörr i ditt sovrum, tänk på frostat glas, annars kanske du saknar integritet och detsamma gäller badrum. Du kan också prova glasgaragedörrar för små stugor, poolhus och hemmakontor för att njuta av utsikten och få inspiration.

Heminredning: Glass Garage Doo
Heminredning: Glass Garage Doo
Samtida aluminium & klart garageport i härdat glas - Lux.
Industriellt inspirerad köksrenovering |  Garagedörr i glas, hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*