Inställningar för höstbord för speciella tillfällen

Inställningar för höstbord för speciella tillfällen

Folk, hösten är här! Om du planerar en cool familjemiddag eller en fest med dina vänner på helgen, är en fantastisk och mysig dukning på hösten ett måste. Vi vill visa dig några fantastiska exempel som ser så bra ut att dina gäster skulle bli förvånade. Ta pumpor, löv, grönsaker, frukt eller bär för att dekorera bordet, lägg till en sval duk och servetter. Du kan välja ett mer traditionellt bord med porslin i orange och röda nyanser, eller byta till olivgrön, vit eller lila och dekorera med naturliga löv, nötter eller päron. Kolla in några fler bra idéer, mittpunkter och tabellinställningar nedan, få några tips och idéer och bjud dina gäster att wow dem!

Färger och tryck

Ta reda på vilket färgschema du vill ha – kommer det att vara ett neutralt bord? En färgstark? En neutral person med ljusa accenter? Välj traditionella höstfärger som brunt, rost, orange, mörkrött och vinrött, eller gå för vitt, brunt, ljusgrönt och grått. Lila och orange accenter gör ditt neutrala bordslandskap djärvare och modernare. Utskrifter kan göra ditt bordslandskap djärvare och mer fängslande. Pläd är det mest populära trycket för höstdekorationer. Men du kan också prova ränder och prickar.

dekor

Om du föredrar en långvarig dekor kan du använda konstgjorda pumpor, bär, blommor och löv. Om du vill ha något friskt och djärvt, välj naturligt lövverk, ormbunkar, pumpor och frukt och grönsaker som gör ditt bordslandskap mer modernt. Ljus ger bordet en mysig atmosfär, och tryckta eller neutrala textilier är ett måste – bordslöpare, servetter och en duk hjälper dig att försköna bordet och skapa en atmosfär. Tänk på vävda plattmattor, bambu eller pinnar som ger textur och en rustik känsla på bordet. Ditt porslin kan vara neutralt och svartvitt eller tryckt och lätt för att ge bordet en nyckfull touch.

Mittstycken

Centerpieces och bordslöpare är en oumbärlig del av inredningen. De kan bestå av blommor, löv, frukt och grönsaker – naturliga eller inte. Du kan lägga mittstycket i en urna, skål, vas eller direkt på bordet. En bordslöpare gjord av frukt och grönsaker samt blad gör ditt bordslandskap mer modernt, medan ett blommigt mittstycke med löv ger bordet en vintage stil. Kolla in idéerna nedan för lite inspiration!

60 vackra höstbordsdekorationer för speciella tillfällen
20+ enkla och enkla fallbordsdekorationer för speciella tillfällen.
71 Coola höstbordsinställningar för speciella tillfällen och inte bara.
Eleganta och enkla idéer för Thanksgiving-bordsdekorationer  familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*