Inspirerande idéer för att designa en gästtoalett

Inspirerande idéer för att designa en gästtoalett

Medan ett pulverrum vanligtvis är ganska litet, finns det ingen anledning till varför det inte skulle vara stort i stil. Det är ett utmärkt tillskott till ditt hem när dina vänner övernattar då och då. Om det var nära ditt rum, i mörkret skulle du inte bli förvånad om du letade efter det och snubblar över dina dyrbara möbler.

Vi vill dela med dig några saker att tänka på när du utformar ett pulverrum. Det kräver inte förvaring, naturligt ljus är vanligtvis inte en prioritet, så allt du behöver är en toalett i sig, en liten handfat och en enda ljuskrona. Även om du kanske vill dekorera det med stil. Cool tapet, ett snyggt handfat, en vacker ljuskrona och förmodligen ett litet skåp under diskbänken är saker att välja mellan. Vi har sammanställt ett antal pulverrumsdesigner som hjälper dig att välja.

Väggdekoration

Tryckta tapeter är en het idé att använda för att dekorera väggar, och pulverrum är inget undantag – du kan välja vem som helst som gör att detta lilla utrymme sticker ut. Du kan gå till en uttalande vägg med tapeter och lägga till shiplap och paneler till de andra väggarna, eller blanda tapeter med kakel eller något annat du vill. Betongväggar fungerar bra för minimalistiska och industriella utrymmen, och plattor kan också vara kreativa – inspirerade av trä eller sten. Skapa alla kombinationer som matchar din pulverrumsstil och färger.

Möbler och apparater

Det enda möbel du brukar se i ett pulverrum är en fåfänga, även om den kanske inte finns där heller. En fåfänga ska vara väldigt smal, väggmonterad eller lätt. Du kan hoppa över fåfängan och välja en väggmonterad diskbänk om utrymmet är litet. Om du behöver lagringsutrymme, gå till öppna hyllor, använd din fåfänga eller bygg en inbyggd enhet någonstans i väggarna. Om du har ett stort pulverrum kan du bygga in en stor garderob för förvaring eller välja en stor fåfänga med gott om lagringsutrymme.

Ljus och dekor

Vi ser vanligtvis inte fönster i pulverrummen, även om det kan finnas några med frostat glas vilket innebär att du inte har mycket ljus här. Så se upp för lamporna. Inbyggda är alltid bra för små utrymmen. Om du vill kan du också välja hängande lampor eller till och med ljuskronor som matchar din toalettstil. För dekor kan du prova en gallerivägg, krukväxter, skyltar och kanske en spegel i ramen som passar stilen. Lägg till förvaringskorgar om det finns tillräckligt med utrymme, eller lägg lådor i hyllorna ovanför toaletten. Bli inspirerad!

65 inspirerande idéer för att designa en gästtoalett.
en neutral gästtoalett gjord i taupe och vitt, ett konstverk, en vägg.
65 inspirerande idéer för att designa en gästtoalett |  Toalettplattor.
65 inspirerande idéer för att designa en gästtoalett - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*